Kategoriler
Proje Haberleri

Erc Akçay İskenderun satışları başladı

Erc Akçay İskenderun projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje ERC Ercan Grup Yapı A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde toplamda 33 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde toplamda 33 adet daire bulunmaktadır. Ayrıca binalarda 3 adet kat mevcuttur. Bu daireler 1 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 normal dairelerin büyüklüğü brüt 50 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 45 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 100 metrekare olmaktadır. Site içerisinde araçlarınızı park edebilmeniz için otopark alanı mevcuttur. Ayrıca konutlarda ısıtma sistemi olarak klima altyapısı bulunmaktadır.

Erc Akçay İskenderun konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Hatay’ın İskenderun İlçesi Güzelçay Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca Akçay Mevkii Güzelçay Mahallesi otoban önünde yer almaktadır. Erc Akçay İskenderun projesinde toplamda 33 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 normal daireler ile 2 artı 1 dubleks dairelerden oluşmaktadır. Söz konusu projede fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 50 metrekare büyüklüğe sahip 1 artı 1 dairelerin fiyatı 145.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 295.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca projede krediye uygun satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (326) 614 83 58 veya 0 (532) 243 45 41 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…