Kategoriler
Proje Haberleri

Erçoban İnşaat Şahin Evler Aralık 2021’de teslime hazırlanıyor

Erçoban İnşaat Şahin Evler konut projesi şehrin merkezinde lüks mimarisi ile sahiplerini bekliyor. Amasya’nın Merkez İlçesinde yükselen proje Erçoban İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar iki konut tipine sahiptir.  Konut projesi iki konut bloğundan meydana gelmektedir. Proje henüz proje aşamasında olup, daireler lansmana özel fiyatlarla satıştadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Merkez İlçesi Kirazlıdere Mahallesi üzerindeki arsa alanı içerisinde inşa edilecektir. Proje iki konut bloğundan meydana gelmekte olup lüks dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda Erçoban İnşaat Şahin Evler hem estetik hem de kaliteli daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler kombi, vestiyer, mutfak dolabı, koridor gece aydınlatması, alttan ısıtma gibi bütün ayrıntılar düşünülerek tasarlanmıştır. Ayrıca anahtar teslim dairelerin Aralık 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Site içerisinde kapalı otopark da bulunmaktadır.

Amasya Merkez konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Konutlar 2+1 ve 3+1 tip daire olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda proje kapsamındaki daireler brüt 120 ile 140 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Erçoban İnşaat Şahin Evler konumu ve fiyatları hakkında

Erçoban İnşaat Şahin Evler konut projesi, Amasya’nın merkezi lokasyonlarından Kirazlıdere Mahallesinde konumlandırılmıştır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden dairelerin fiyatları lansmana özel olarak belirlenmiştir.

120 metrekare büyüklüğündeki 2+1 daireler 450 bin TL,

3+1 ve 140 metrekare brüt alana sahip daireler 490 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0358 212 46 47 ve 0532 579 99 20 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…