Kategoriler
Proje Haberleri

Erdem İnşaat Osmanlı Evleri satışları devam ediyor

Erdem İnşaat Osmanlı Evleri projesi geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizler için satışa sunulmuştur. Yalova Armutlu’da bulunan proje Erdem Gayrimenkul İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje içerisinde 2 artı 1 konut tipine sahip daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü 100, 105 ve 110 metrekare arasında değişmektedir. Projedeki konutlar estetik ve mimari dış cepheye sahiptir. Dairelerde ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Kendine özel müstakil çimli bahçe daireler bulunmaktadır. Mutfakta ankastre mutfak seti ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ayrıca banyo içerisinde duşakabin mevcuttur. Bunun yanı sıra laminat zemin, parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Osmanlı desen sitropiyerler kullanılmıştır. Ayrıca gizli Led aydınlatmalar yer almaktadır. Bunun yanı sıra gömme dolap, uydu sistemi, çamaşır odası ve teras gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelliye uygun rampa giriş yeri bulunmaktadır.

Erdem İnşaat Osmanlı Evleri konumu hakkında

Proje, Yalova’nın Armutlu İlçesi Bayır Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup deniz ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitte alışveriş merkezi ve hastane yer almaktadır. Toplu taşıma aracı olarak deniz otobüsü, metrobüs, minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz

Erdem İnşaat Osmanlı Evleri fiyatları ne kadardır?

Erdem İnşaat Osmanlı Evleri projesinde fiyatlar konutların büyüklüğüne ve konumuna göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 375.000 TL ile 465.000 TL arasında değişmektedir. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 425.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 110 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 380.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (216) 640 05 52 veya 0 (532) 218 10 52 telefon numaralarını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…