Kategoriler
Proje Haberleri

Eren Kağan Konağı lansmana özel fiyatlarla satışta

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Bahçelievler Mahallesinde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Sedat Kılınç İnşaat A.Ş. firması tarafından inşa edilmektedir. Eren Kağan Konağı konut projesinde daireler lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikleri neler?

Kayseri konut projesi Bahçelievler Mahallesinde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Tek bloklu site içerisinde yer alan konut projesi 13 katlı olarak tasarlanmıştır. Modern mimari ile doğanın iç içe olduğu proje yeşille buluşturan güvenlikli ve sosyal yaşam alanı standardı yüksek bir yaşam sunmaktadır.

Eren Kağan Konağı konut projesinde tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipi 3+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. 3+1 tip daireler ise brüt 150 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. Projede yer alan daireler yenilikçi ve modern mimari ile tasarlanmıştır. Aynı zamanda her dairenin kendine ait olan 12 metrekarelik hobi bahçesi de bulunmaktadır.

Kayseri konut projesi sosyal alanlar açısından oldukça zengindir. Site içerisinde fitness ve sauna yer almaktadır. Bunların yanı sıra her daireye ait otopark, çocuk oyun alanları ve çok daha fazla avantaj proje kapsamında yer almaktadır.

Eren Kağan Konağı daire fiyatları ne kadar?

Kayseri konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulundukları kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 455 bin 900 TL’den başlamaktadır. Daire satışlarında %30 peşinat ve 30 ay faizsiz vade imkanı da sunulmaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Kayseri konut projesi, şehrin gelişen bölgesi Ahi Evran’da yer almaktadır. Sosyal alanlara yakın olması ile de sorun yaşanmayacak bir lokasyondadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0352 333 30 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version