Kategoriler
Proje Haberleri

Erenpark Adapazarı satışlar devam ediyor

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde yer alan Erenpark Adapazarı projesinin satışları hızla devam ediyor. Erenkar inşaat güvencesiyle hayata geçirilen bu projenin satışları başladı. Bu projede yer almak isteyen kişi sayısı arttı. Sahipleri evleri bulurken, yerini almak isteyen vatandaşlar da araştırmalarına devam ediyor. Toplamda 54 daireden oluşan projede teslimler de yaklaşmış durumdadır.  Eğer siz de bu Güzel Projede yer almak isterseniz haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Erenpark Adapazarı projesi detayları

Erenpark Adapazarı projesinin B, C ve D blokları bitti ve satışa hazır. Bunun dışında A ve E  bloklarının yapım aşaması devam etmektedir. 2021 haziran ayı itibariyle A ve E bloklar da satışa hazır olacak. Toplamda 5 adet bloktan oluşan bu proje yerden ısıtmalıdır. Bunun yanı sıra 3+1 tek tip daireden oluşan bu binalarda 2 adet banyo bulunmakta. Buna ek olarak brüt 123 ve net 110 m2 büyüklükte daire mevcut. Bu dairelerin balkonları da var. Satışta bulunan daireler güney cephedir. Tavanlarda spot aydınlatmalar ve asma tavan sistemi mevcuttur. Ayrıca binaların ısı yalıtımı da vardır. Bir evden her türlü beklentinizi karşılayacak şekilde dizaynı vardır. Tasarımında modern çizgiler mevcuttur. Özellikle hanımların oldukça hoşuna gidecek ve kullanışlı evlerdir. Özellikle çok katlı apartman ve rezidanslardan hoşlanmayanlar için kaçırılmaz bir fırsattır.

Projenin çevre koşulları ve imkanları nelerdir?

Sakarya Türkiye’nin en yeşil ve güzel şehirlerinden birisidir. Bu sebeple şehirleşme yapılırken dikkat edilmesi gereken temel nokta ise yeşil alanları yok etmemektir. Erenkar güvencesi ve tecrübesiyle yapılan bu binalarda betonlaşma söz konusu değil. Ayrıca her türlü site içi yeşil alan ve sosyal alanları mevcut. Site içi peyzaj detayları oldukça güzeldir. Ayrıca şehir stadyumu karşısında, Bilnet ve Bahçeşehir kolejleri de yürüme mesafesinde. Çocuklarınızın doğa ile iç içe büyümesine imkan tanıyan bir projedir. Bu yüzden projedeki dairelere tam bir aile evi demek mümkündür. Erenpark projesi sayesinde, ailenizle gerek evinizin önünde gerekse evinizin dibindeki tüm sosyal olanakların keyfini çıkarabilirsiniz.

Erenpark Adapazarı fiyatları ne kadar?

Konut projesinde daire fiyatları, daire tipine ve daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Ayrı daire fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişmektedir. Bu kapsamda fiyatlar 440 bin TL’den başlamaktadır.

Konut projesinde yer alan 108 metrekare brüt alana sahip 3+1 daire fiyatları 440 bin TL’den başlamaktadır.

116 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 460 bin TL’den başlamaktadır.

119 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 465 bin TL’den başlamaktadır.

123 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip dairelerin fiyatları 545 bin TL’den başlamaktadır.

Diğer konut projesi haberleri için tıklayınız.