Kategoriler
Proje Haberleri

Ergünkent İnşaat Bulvar Life lansmana özel satışlar

Ergünkent İnşaat Bulvar Life lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Bursa Nilüfer’de bulunan proje Ergünkent İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 8.705 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje 4 blok toplam 163 adet daireden oluşmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 daireler ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

8.705 metrekarelik alan üzerine inşa edilen proje 4 blok toplam 163 adet daireden oluşmaktadır. Ayrıca 3 artı 1 daireler ile 2 artı 1 ve 3 artı 1 dubleks daireler bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 137 metrekaredir. 2 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 115 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 197 metrekare olmaktadır. Konutlarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca her blokta çift asansör bulunmaktadır. 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı garaj ve otopark alanı mevcuttur. Ayrıca çocuk oyun parkı, spor alanı, basketbol sahası ve açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra proje içerisinde geniş peyzaj alanları bulunmaktadır. Dairelerde merkezi sistem yerden ısıtma mevcuttur. Yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Ayrıca Hilton özellikli 2 adet banyo içerisinde duşakabin bulunmaktadır. Mutfak içerisinde ankastre mutfak seti yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminant zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ergünkent İnşaat Bulvar Life konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Kızılcıklı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar doğa ile park & yeşil alan manzarasına sahiptir. Civarda market, semt pazarı, hastane ve eczane gibi ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz birçok alan mevcuttur. Ayrıca proje anayola yakın olup toplu taşıma olarak minibüs ve otobüs kullanabilirsiniz.

Ergünkent İnşaat Bulvar Life fiyatları ne kadardır?

Ergünkent İnşaat Bulvar Life projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Projede bulunan, brüt 137 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 799.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 115 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 1.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 197 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 1.599.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu projede lansmana özel fiyatlar ve ödeme seçenekleri bulunmaktadır. Yüzde 50’si peşin 0.99 faiz oranı 120 ay vadeli veya 0.89 faiz oranı 84 ay vadeli satış avantajları mevcuttur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (553) 777 15 16 telefon numarasını arayabilirsiniz.
Diğer proje haberleri için tıklayınız…tıklayınız…