Kategoriler
Proje Haberleri

Erikliman Bahçe Konutları 0,64 kredi oranı ile satışta

Erikliman Bahçe Konutları geniş özellikleri ve ferah yapısıyla sizleri bekliyor. Proje AYDINLAR KUYUMCUSU İNŞAAT tarafından hayata geçirilmiştir. Giresun Merkez’de bulunan konutlar krediye uygun olup teslime hazır durumdadır. Toplam 36 daire bulunan projede 3 artı 1 konutlar satışı sunulmuştur. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsin.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Söz konusu proje 3.300 metrekarelik alana yapılmıştır. Bu alanın 1.050 metrekaresi bina yerleşim alanı olup 2.250 metrekaresi ise yeşil alandır. Projede toplam 36 daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 165 metrekareyle 168 metrekare arasında değişmektedir. Her daireye kapalı otopark bulunmaktadır. Ayrıca otoparktan asansöre direkt ulaşım sağlanmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik sistemi mevcuttur. Üstelik site sınırları güvenlik duvarlarıyla çevrilidir. Daire arası ses yalıtımı ve ısı yalıtımı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra çocuk parkı, kreş, çok amaçlı spor sahası, spor alanı ve Fitness salonu gibi sosyal tesisler bulunmaktadır. Engelliye uygun araç park yeri, park, asansör, giriş/rampa, merdiven ve tutamak/korkuluk bulunmaktadır. Ayrıca banyo, geniş koridor, oda kapısı, priz/elektrik anahtarı ve tuvalet bulunmaktadır. İç özelliklerinde ise; asansör, yangın alarmı ve görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. İki adet banyosu olup duşa kabin ve ebeveyn banyosu vardır. Ayrıca giyinme odası ve çamaşır odası bulunmaktadır. Laminant zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Erikliman Bahçe Konutları konumu hakkında

Erikliman Bahçe Konutları projesi deniz, doğa, park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Bu proje Giresun’un Merkez İlçesi Erikliman Mahallesi’nde bulunmaktadır. Civarda ilkokul – ortaokul, lise, üniversite, hastane ve cami bulunmaktadır. Ulaşım olarak ise anayola yakın olup dolmuş ve minibüs gibi taşıtlar kullanabilirsiniz. Ayrıca hava alanına da yakındır.

Erikliman Bahçe Konutları fiyatları ne kadardır

Erikliman Bahçe Konutları projesindeki daireler krediye uygun olup teslime hazır durumdadır. Konutlarda 0,64 kredi oranı 12 ay vade, 0,79 kredi oranı 60 ay vade, 0,99 kredi oranı 120 ay vade yapılmaktadır. Projede bulunan büyüklüğü brüt 165 metrekare ile 168 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 670.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 04542167605 ya da 05352507501 telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…