Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Erikliman Konutları 610 bin TL’den başlayan fiyatlarla

Erikliman Konutları, Afta İnşaat güvencesiyle Giresun Merkez’de yeni alıcılarını bekliyor. Erikliman Mahallesi’nde bulunan konut projesi 6 bin 600 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseldi. Dört bloktan oluştuğu bilinen projenin ödeme seçenekleri arasında alıcıları banka kredisi beklemektedir.

Erikliman Konutları özellikleri

Giresun Merkez’de Afta İnşaat imzasını taşıyan bu yapılar, 6 bin 600 metrekarelik arsa alanına sahiptir. Dört blok içerisinde toplamda 100 daireden meydana geldiği belirtilen Erikliman Konutları, konumu bakımından ismini mahalleden almıştır. 3+1 ve 4+1 arasında değişen daire seçenekleri; 3+1 dairelerde 174 ila 179 metrekare, 4+1’lerde ise 204 metrekare arasında seçime tabidir.

Doğa ve deniz manzarasının birleştirildiği konut alanında şehir hayatından kaçmak için en iyi fırsat Erikliman Konutları sayesinde geldi. Merkezi konumuyla alıcıların gözde ismi olmayı başaran konut projesinde yeşil alana ayrılan 4 bin 600 metrekarelik alan tatmin etmeye devam ediyor. Projede sosyal donatılar; çocuk oyun alanları, sauna ve fitness merkeziyle açılmıştır. Kameralı güvenlik sistemleri sayesinde bölge 7/24 kayıt altına alınırken, korunma en üst düzeye kadar çıkıyor.

Deniz manzaralı konutlarda daire sahipleri açık ve kapalı otopark alanlarından yarar sağlayabilecek. Merkezi uydu sisteminin kullanıldığı projede, çocuklar için mini club alanları bulunuyor. İşkoliklere özel olarak geliştirilen toplantı salonları, jeneratör ile desteklendi. Asansörün bulunduğu iç binada, ayrıca su deposu da yer alıyor. Konut içlerinde ebeveyn banyosu neredeyse günümüzün en önemli konut ihtiyacını oluşturmaktadır. Bir diğer ihtiyaçta ise balkon alanları bulunmakta iken, Erikliman’da her şey tam da alıcının isteği çerçevesinde şekillendirilmiştir.

Projede daire fiyatları

Erikliman Konutları, Giresun Merkez’de yeni alıcılara kapılarını açıyor. Banka kredisine uygun projeden ev sahibi olmak hemen teslim ile oldukça kolay. Afta İnşaat deneyimine katılmak için minimum 610 bin TL’yi gözden çıkaran alıcılar, değişen tercihleriyle fiyatı 735 bin TL’ye kadar yükseltmektedir. Projenin yüzde 90’lık kısmı satılmış olup, kişilerin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış konutlardan ev alması doğal gözüküyor. Deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olan konutlardaki yerinizi bulmak için yüzde 10’luk kısma hemen, şimdi katılın!

Detaylı bilgi için:

Erikliman Mah. Manolya Sok. 28200 Merkez/Giresun

0454 505 00 00

[email protected]