Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Erikliman Konutları projesinde 3+1 daireler

Afta İnşaat tarafından Giresun’un merkezinde inşaatı tamamlanmış durumda olan Erikliman Konutları projesindeki dört blok içerisinde toplam, 100 adet ev bulunuyor. Arsa alanının 6 bin 600 metrekare değerinde olduğu projedeki dairelerin teslimi, hemen yapılıyor. Evlerinin bir kısmının deniz manzarasını, diğer bir kısmının ise yeşil manzarayı gördüğü projede, çocukların sosyalleşmesi ve hoş vakit geçirmesi için çocuk oyun alanları bulunuyor.

Çocuk parkının yer aldığı projedeki sauna, konut sakinlerine ayrıcalık katıyor.

Bahsi geçen projenin site alanında hem açık otoparka hem de kapalı otoparka yer verilmiş durumda. Projedeki ev sakinleri, misafirlerini gururla karşılarken projedeki dairelerin fiyatı, 610 bin Türk lirasından başlıyor. Ayrıca, 6 bin 600 metrekarelik arsa alanının 4 bin 600 metrekaresinin yeşil alanlara ayrıldığı proje, temiz havayı içinde barındırıyor.

Erikliman Konutları projesinde sosyal alanlar

Projedeki sosyal donatılar, sauna ve çocuk oyun parkıyla sınırlı değil. Projedeki fitness salonu da proje sakinlerine hizmet veriyor. Projenin dış duvarlarını çevreleyen çitler, çocukları korurken çocuklar için kurulan mini kulüp, çocukların sosyal ve bilişsel becerilerini geliştirilmesine katkıda bulunuyor.

Geniş yeşil alanlara ve yürüyüş yollarına sahip durumda olan proje için bir de toplantı salonu düşünülmüş.

Projedeki ev seçenekleri ve daire fiyatları

Söz konusu Erikliman Konutları projesinde, büyüklüğü 174 metrekareden başlayan 3+1 daireler ve büyüklüğü 204 metrekare değerinde olan 4+1 daireler bulunuyor. Afta İnşaat tarafından yaşama geçirilmiş durumda olan projedeki üç odaya ve bir salona sahip konutların büyüklüğü 174 metrekare değerinden başlayıp 179 metrekare değeri arasında değişiyor.

Erikliman Mahallesi’ne konumlandırılan projedeki konutların fiyatı ise 610 bin Türk lirasından başlıyor. Önü panoramik deniz, arkası ise dağ manzaralı projedeki dairelerin fiyatı, 750 bin Türk lirasına kadar çıkıyor. Manolya Sokak’ta yer bulan projedeki satın alımlarda, banka kredisinden faydalanılabiliyor.

Adres: Erikliman Mahallesi, Manolya Sokak, 28200 – Merkez/Giresun
Telefon: 0454 505 00 00