Kategoriler
Proje Haberleri

Erk Prestij lansmana özel fırsatlarla satışta

Bursa İli, Nilüfer İlçesi, Balkan Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Bursa Oruç İnşaat firması tarafından inşa edilmekte olup projenin Eylül 2021 tarihinde teslim edilmesi planlanmaktadır. Erk Prestij konut projesinde dairelerin satışları devam etmektedir. Projede daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikleri Neler?

Konut projesi Bursa, Balkan Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. 4 konut bloğundan oluşan proje çevreci, konforlu ve lüks bir yaşam sunmaktadır. Aynı zamanda proje yeşil ile iç içe bir yaşam sunarak, ayrıcalıklı fırsatları da beraberinde getirmektedir. Bursa konut projesi kapsamında iki tip daire seçenekleri yer almaktadır. Proje kapsamındaki daireler ebeveyn banyo, ankastre mutfak, kombi, merkezi uydu sistemi gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca görüntülü diafon, yerden ısıtma, internet altyapısı gibi olanaklara da sahiptir. Projenin yer aldığı site ise yüzme havuzu, kamelya, sosyal tesis gibi sosyal olanaklara sahiptir. Bunların yanı sıra daire sayısı kadar otopark da bulunmaktadır.

Erk Prestij projesinde çevre aydınlatmalar için güneş enerji paneller kullanılmıştır. Böylece doğadan elde edilen enerji sayesinde aydınlatma işlemi gerçekleştirilecektir. Ayrıca yağmur sularının depolanması sağlanarak bahçe sulamasında yağmur suyu kullanılmaktadır. Böylelikle de daha çevreci ve tasarruflu bir yaşam sunulmaktadır. Bursa konut projesi kapsamında 2+1 ve 4+1 tip daire seçeneklerine yer verilmiştir. 2+1 tip daireler brüt 115 metrekare, 4+1 tip daireler ise dubleks ve brüt 180 metrekare olarak tasarlanmıştır.

Erk Prestij Daire Fiyatları Ne Kadar?

Bursa konut projesinde yer alan daireler lansmana özel ve sizlere uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunulmuştur. Bu kapsamda satışları devam eden;

Brüt 115 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 469 bin TL,

180 metrekare brüt alana sahip 4+1 dubleks daireler 949 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Erk Prestij konut projesi Bursa’nın yükselen değeri Balkan Mahallesinde yükselmektedir. Aynı zamanda Görükle’ye 2 km, Uludağ Üniversitesine 4 km ve çevre yoluna 1 km mesafede konumlandırılmıştır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0224 483 34 84 ve 0530 968 84 28 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız..

Exit mobile version