Kategoriler
Proje Haberleri

Erkilet Yaprak Konutları hemen teslim

Erkilet Yaprak Konutları konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Kayseri’nin Kocasinan İlçesinde yükselen Kaoğlu Yapı firması güvencesiyle hayata geçirilmiştir. Aynı zamanda site içerisinde bulunan bu konutlar tek konut tipine sahiptir. Projenin inşası tamamlanmış olup, daireler özel fırsatlarla satıştadır. Konut projesinin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde bulunan proje, Kocasinan İlçesi Osmangazi Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmiştir. Aynı zamanda Erkilet Yaprak Konutları modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daire içleri ebeveyn banyosu, merkezi ısıtma sistemi, vestiyer, duvar kağıdı, görüntülü diafon gibi donanımlara sahiptir.

Proje kapsamında yangın merdiveni, açık otopark, geniş peyzaj alanları, güvenlikli giriş gibi olanaklar da yer almaktadır. Kayseri Kocasinan konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 3+1 daireler brüt 170 metrekare büyüklüğündedir.

Erkilet Yaprak Konutları konumu ve fiyatları hakkında

Erkilet Yaprak Konutları konut projesi, Kayseri’nin gürültüden uzak lokasyonu Erkilet’te konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje çocuk hastanesi 5, bölge hastanesine 8 dakikalık uzaklıktadır. Üniversiteye 8, terminale 10, şehir merkezine de 12 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 170 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 410 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca proje hemen teslim olup, konut kredisine hazırdır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0530 675 36 89 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…