Kategoriler
Proje Haberleri

Erkilet Yaprak Konutları nerede

Erkilet Yaprak Konutları projesi Kaoğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Bahsi geçen Erkilet Yaprak Konutları projesi Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde inşa ediliyor.

Tek bloktan meydana gelen Erkilet Yaprak Konutları projesi Kılıçaslan Mahallesi Müderris Sokak No:28/A’da konumlandırılıyor.

Projede alıcılara dairelerin yanı sıra dükkanlar da sunuluyor. Zemin+6 katlı olarak tasarlanan Erkilet Yaprak Konutları projesi bünyesinde 60 konut barındıracak şekilde tasarlandı. Projede yer alan konutların tümü 3+1 olarak alıcılarına sunuluyor. Erkilet Yaprak Konutları projesindeki konutların büyüklükleri ise 165 ve 170 metrekare olarak alıcılarına sunulmakta.

Projede fiyatlar ne kadar?

Erkilet Yaprak Konutları projesinde yer alan brüt 165 metrekare büyüklüğe sahip 3+1 tip daireler 345 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 375 bin TL’ye kadar yükseliyor.

Esnek ödeme planı ile ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projenin alıcılarına 2020 Haziran’da teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 530 434 30 48