Kategoriler
Proje Haberleri

Erkut Center Kayseri satışları başladı

Erkut Center Kayseri projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Melikgazi İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Erkut İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 364 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 364 adet konut bulunmaktadır. Bu konutlar 2 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 105 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü ise 82 metrekare olmaktadır. Site 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Üstelik dairelerde görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Her daireye 1 araçlık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca kafeterya, toplantı salonu, çocuk oyun odası, açık alan jimnastik parkı, futbol, basketbol ve voleybol sahası gibi sosyal faaliyet alanları mevcuttur. Konutlarda katlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca son kat ve dış cephe yalıtımı yüzde 40 varan enerji tasarrufu sağlanmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur.

Erkut Center Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Kayseri’nin Melikgazi İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar park & yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Proje alanında ulaşım oldukça kolaydır.
Erkut Center Kayseri projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık göstermektedir. Brüt 105 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 299.190 TL ile 318.600 TL arasında değişmektedir. 30.05.2022’ye kadar ¼’ü peşin ödeme koşuluyla vadeli ve kişiye özel ödeme imkanı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 222 35 51 veya 0 (531) 283 47 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…