Kategoriler
Proje Haberleri

Erkut Mihenk Kayseri satışları devam ediyor

Erkut Mihenk Kayseri projesi geniş özellikleri ve konforlu yaşam alanlarıyla sizler için satışa sunulmuştur. Kayseri Kocasinan’da bulunan proje Erkut İnşaat A.Ş. tarafından hayata geçirilmektedir. 14 kat bulunan projenin her katında 5 adet daire olup iki ayrı tip 3 artı 1 daire bulunmaktadır. Ayrıca her katta 1 adet 2 artı 1 daire bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Bu proje, sosyal alanları ve iç mimarisi ile en prestijli yapılardan biri olmaktadır. 14 kat bulunan projenin her katında 5 adet daire olup iki ayrı tip 3 artı 1 daire bulunmaktadır. Ayrıca her katta 1 adet 2 artı 1 daire bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 132 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 170 metrekare olmaktadır. Dairenin birinci katında; Fitness salonu, pilates ve dans odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra lounge bar, etüt odası ve çocuk oyun alanları mevcuttur. Projede merkezi ısıtma sistemi yer almaktadır. Ayrıca banyolarda duşakabin bulunmaktadır. Dairelerde parke zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Erkut Mihenk Kayseri konumu ve fiyatları hakkında

Erkut Mihenk Kayseri projesi, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Yakut Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine yakın olup park & yeşil alan ve şehir manzaralıdır. Muhitte alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market ve semt pazarı mevcuttur. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane yakın konumdadır. 

Bu konutların fiyatları konut tipine göre değişmektedir. Projede bulunan brüt 132 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 575.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 170 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı ise 714.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca bu konutlarda krediye uygun vadeli satışlar yapılmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (352) 222 35 51 veya 0 (531) 283 47 78 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…

Exit mobile version