Kategoriler
Proje Haberleri

Ersu İMM Bulvar konutları 120 aya kadar vade fırsatıyla satışta

Ersu İMM Bulvar projesinin 2.5 + 1 ve 3 + 1 türündeki konutları satışa sunuldu! Satıştaki konutların Ekim 2022 tarihinde teslim edilmesi beklenmektedir. Bu dairelerin büyüklükleri brüt olarak (2.5 + 1 için) 125 m2 ve (3 + 1 için) 170 m2 olmaktadır. Yan yana yükselen 2 bloktaki bu dairelerden 2.5 + 1 odalılar 55 tane, 3 + 1 odalılar 56 tanedir. Konutların merkezi sistem ile ısınacağı ve yalıtımlı ısıcam pencerelere sahip olacağı bilinmektedir. Bununla birlikte blok temelleri oldukça sağlamdır ve dolayısıyla daireler her türlü deprem riskine karşı dayanıklıdır.

Bununla birlikte daire içinde kullanılan malzemeler 1. sınıf kalitededir. Daire sahiplerinin konforlu bir yaşama sahip olması için her detay düşünülmüştür. Proje alanının güvenli ve işlek olması da önemli bir detaydır. Ana yollar üzerindeki bu bloklar ile pek çok yer kısa mesafelidir.

Ersu İMM firması Bulvar konutlarını nerede yükseltmektedir?

Ersu İnşaat – Mimarlık – Mühendislik (Ersu İMM) firması, uygun fiyatlı olduğu kadar kullanışlı da olan bu daireleri Kayseri – Kocasinan’da inşa etmektedir. Bir tarafında Bekir Yıldız Bulvarı, bir diğer tarafında ise Bağdat Caddesi bulunan konutlar Ziyagökalp Mahallesi’ndedir. Ayrıca Orhan Gazi İlkokulu, Şehit Hava Pilot Üsteğmen Vedat Evliya Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi, Turgut Reis Aile Sağlığı Merkezi, Alperenler Camii ve Yeni Doğan Camii sadece 5 – 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Proje alanına yakın olan başka yerler de vardır. Şeker İlkokulu, Zübeyde Hanım İlkokulu, Yavuz Selim Ortaokulu, Dr. Öz Göz ve Kulak – Burun – Boğaz Hastanesi, Özel Memorial Hastanesi ve devlet hastanesi bu yerlerden birkaçıdır. Ayrıca Şehzade Market, SEÇ Market, BİM, Şok ve A 101 şubelerine ulaşım da kolaydır.

Ersu İMM Bulvar satılık daire fiyatları ne kadardır?

Ersu İMM Bulvar konutları, Kocasinan ilçesinin Ziyagökalp Mahallesi’nde yükselen en uygun fiyatlı dairelerdendir. Satışa çıkmış olan dairelerin hepsi için 0.99 faiz oranı ve 120 ay vade imkanı mevcuttur. Bu daireler yaklaşık olarak 250.000 – 320.000 TL arasındaki değerlere sahiptir. Ayrıca satılık daire fiyatları ve konut çeşitleri hakkında detaylı bilgi almak için arayınız:

  • 0530 404 12 50

Buna benzer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız