Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Ert Plus Topkapı’da kişiye özel ödeme planı

Ert Plus tarafından İstanbul İli, Avrupa Yakası, Fatih İlçesi, Topkapı Mahallesi’nde hayata geçirilen Ert Plus Topkapı projesinde kişiye özel özeme fırsatları ile satışa sunuluyor.

3 bin metrekare büyüklüğe sahip alan üzerinde inşa edilen Ert Plus Topkapı projesinde bir kısmı bitişik nizamda, bir kısmı ayrık nizamda toplam 7 adet konut bloğundan meydana geliyor. Toplam 33 adet dairenin yer aldığı projedeki dairelerin 11 tanesi dubleks, 13 tanesi ters dubleks ve 9 tanesi de normal dairelerden oluşmaktadır.

3 katlı konut bloklarından meydana gelen Ert Plus Topkapı projesinde  61 metrekare ile 175 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerdeki 2+1, 2+2, 3+1, 4+1, 5+1 tipinde 18 farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

2019 yılı Mart ayı içerisinde teslim edilmesi beklenen Ert Plus Topkapı projesinde yer alan satılık dairelerin fiyatları 510 bin TL’den başlıyor 1 milyon 860 bin TL’ye kadar yükseliyor. Projede kişiye özel ödeme seçenekleri sunuluyor.

Kapalı otopark, çocuk oyun alanı, yürüyüş parkuru gibi ortak alanların yer aldığı Ert Plus Topkapı projesi E-5 Otoyolu’na ve Atatürk Havalimanı’na yakın, metrobüs, tramvaya ve metro istasyonuna ise 5 dakika mesafededir.

Tel: 0212 238 70 51