Kategoriler
Proje Haberleri

Ertürk Urban Aliağa satışları devam ediyor

Ertürk Urban Aliağa projesi lüks yapısı ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Aliağa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ertürk Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 1.466 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

1.466 metrekarelik alan üzerine inşa edilen projede 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 109 metrekare ile 113 metrekare arasında olmaktadır. Projede müstakil ve bahçeli daire seçenekleri bulunmaktadır. Sitede 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Ortak alanda çocuk oyun alanları bulunmaktadır.

Binada ısı yalıtım sistemi mevcuttur. Ayrıca bu konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti mevcuttur. Çimstone mutfak tezgahı yapılmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra banyo ve mutfak dolapları yapılmaktadır. Birinci sınıf laminant parke ve seramikler uygulanmaktadır. Elektrikli otomatik panjur sistemleri bulunmaktadır. Daire girişlerinde portmanto yer almaktadır. Ayrıca engelli yönetmeliğine uygun 10 kişilik asansör mevcuttur.

Ertürk Urban Aliağa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Aliağa İlçesi Siteler Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ertürk Urban Aliağa projesinde fiyatlar konutların büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Brüt 109 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 875 bin TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 113 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 950 bin TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 045 92 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…