Kategoriler
Proje Haberleri

Ertürk Yalı Aliağa satışları başladı

Ertürk Yalı Aliağa projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İzmir’in Aliağa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Ertürk Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 3 ayrı konumda toplamda 15 adet müstakil bahçeli dubleks konutlar bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

3 ayrı konumda toplamda 15 adet müstakil bahçeli dubleks konutlar bulunmaktadır. Bu konutlar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tipine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks konutların büyüklüğü brüt 142 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks konutların büyüklüğü brüt 148 metrekare olmaktadır. 7/24 kameralı güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca her konuta özel müstakil bahçe bulunmaktadır. Ortak alanda çocuk oyun alanları bulunmaktadır. Binada ısı yalıtım sistemi mevcuttur. Ayrıca bu konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz bulunmaktadır. Mutfak içerisinde üçlü ankastre mutfak seti mevcuttur. Çimstone mutfak tezgahı yapılmaktadır. Yatak odalarında ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra banyo ve mutfak dolapları yapılmaktadır. Birinci sınıf laminant parke ve seramikler uygulanmaktadır. Elektrikli otomatik panjur sistemleri bulunmaktadır. Daire girişlerinde portmanto yer almaktadır.

Ertürk Yalı Aliağa konumu ve fiyatları hakkında

Proje, İzmir’in Aliağa İlçesi Yalı Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar kumsala ve denize yürüme mesafesinde yer almaktadır. Kuş Cennetine komşu konumda bulunmaktadır. İzmir-Çanakkale asfaltı ve otoban bağlantı noktasına yakın konumdadır.

Ertürk Yalı Aliağa projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 142 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks konutların fiyatı 1.600.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 148 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dubleks daireler ise 2 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (535) 045 92 99 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…