Kategoriler
Proje Haberleri

Erves Bahçe 3 Serdivan satışları devam ediyor

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Köprübaşı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Erves İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje farklı konseptte müstakil bahçeli daireleri ile dikkat çekmektedir. Erves Bahçe 3 konut projesi proje aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Serdivan konut projesi Köprübaşı Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi müstakil bölünmüş bahçeli dairelerden oluşmaktadır. Bu dairelerin 50’şer metrekarelik bağımsız teras bahçeleri bulunmaktadır. Ayrıca proje kapsamındaki daire içleri kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu gibi olanaklara da sahiptir. Bunların dışında daireler yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır.

Proje kapsamında her daireye özel açık otopark da yer almaktadır. Erves Bahçe 3 konut projesinde dairelerin tanıtımı yapılmış olup, projede tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler arasında 120 metrekare ve 130 metrekare büyüklüklerde iki seçenek de mevcuttur.

Erves Bahçe 3 Fiyatları Ne Kadar?

Serdivan konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları lansmana özel fırsatlar ile devam etmektedir. Dairelerin fiyatları ise daire büyüklüğüne göre değişmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden;

120 metrekare brüt alana sahip 3+1 daireler 1 milyon 200 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Brüt 130 metrekare alana sahip 3+1 tip daireler 1 milyon 400 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Erves Bahçe 3 nerede yer alıyor?

Konut projesi Serdivan, Köprübaşı Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Kaşıkçı Konakları arkasında yer almaktadır. Serdivan AVM, Agora AVM ve park alanlarına da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 273 14 70 ve 0532 510 67 37 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version