Kategoriler
Proje Haberleri

Erves Reserve Sakarya satışları devam ediyor

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, İstiklal Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Erves İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje önü kapanmaz eşsiz manzarası ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Erves Reserve Sakarya konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Serdivan konut projesi İstiklal Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 3 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villalar 3 katlı olarak tasarlanmış olup, 1.sınıf malzeme ve kaliteli işçilikle teslim edilecektir. Ayrıca villa içleri teras, giyinme odası, kiler, ebeveyn banyosu, çamaşır odası gibi olanaklara sahiptir.

Villa projesinde her villaya özel 2 araçlık kapalı otopark bulunmaktadır. Aynı zamanda bir villada kendisine ait yüzme havuzu da yer almaktadır. Erves Reserve Sakarya konut projesinde villaların tanımı yapılmış olup, projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 5+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villa büyüklükleri brüt 400 metrekare olarak planlanmıştır.

Erves Reserve Sakarya Fiyatları Ne Kadar?

Serdivan konut projesinde yer alan villaların satışları tüm hızıyla devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan villaların fiyatları 3 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Erves Reserve Sakarya nerede yer alıyor?

Konut projesi Serdivan, İstiklal Mahallesinde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Adatıp arkasında yer alıp, şehir merkezi, market, okul, hastane gibi noktalara da yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 273 14 70 ve 0532 510 67 37 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…