Kategoriler
Proje Haberleri

Erves Serdivan Villaları satışa sunuldu

Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Köprübaşı Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Erves İnşaat firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje modern mimarisi ve lüks villaları ile dikkat çekmektedir. Erves Serdivan Villaları konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca villaların satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje Özellikler Neler?

Serdivan konut projesi Köprübaşı Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi 8 adet müstakil villadan meydana gelmektedir. Villalar 3 katlı olarak tasarlanmış olup, özel bölünmüş bahçe alanlarına sahiptir. Ayrıca villa içleri giyinme odası, kiler, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, teras gibi olanaklara sahiptir. Villalar aynı zamanda yerden ısıtma sistemi ile ısıtılmaktadır.

Villa projesinde her villanın tamamen bağımsız geniş bahçe alanları bulunmaktadır. Aynı zamanda her villaya 2 araçlık otopark da sitede yer almaktadır. Erves Serdivan Villaları konut projesinde villaların tanıtımı yapılmış olup, projede tek tip villa seçeneğine yer verilmiştir. Bu villalar 5+1 olarak tasarlanmıştır. Ayrıca villa büyüklükleri brüt  metrekare olarak planlanmıştır.

Erves Serdivan Villaları Fiyatları Ne Kadar?

Serdivan konut projesinde yer alan villaların satışları lansmana özel fırsatlar ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan 275 metrekare 5+1 tip villaların fiyatları 2 milyon 500 bin TL’den başlamaktadır.

Proje nerede yer alıyor?

Konut projesi Sakarya İli, Serdivan İlçesi, Köprübaşı Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Yazlık Karaman Kavşağı köşesinde yer alıp, şehir merkezi, market, okul, hastane gibi noktalara da yakın mesafededir. Firma ise Yalık Karaman Kavşağı, 17. Cadde, No: 14/2 Serdivan /Sakarya adresinde yer almaktadır.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0264 273 14 70 ve 0532 510 67 37 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…