Kategoriler
Toki Haberleri

Erzincan Refahiye Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Erzincan İli, Refahiye İlçesi’nde inşa ettirilen ve inşaat çalışmalarının devam ettiği Erzincan Refahiye Toki Evleri projesinde yer alan dairelerin kura çekilişi dün gerçekleştirildi.

Toplam 222 adet konutun yer aldığı Erzincan Refahiye Toki Evleri projesindeki 222 adet konut satışa sunulmuştu. 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana gelen projedeki dairelerin 178 tanesi 2+1 dairelerden, 44 tanesi ise 3+1 dairelerden oluşmaktadır.

222 adet konutun hak sahibi belirleme kura çekilişi 03 Eylül 2019 tarihinde, Salı günü Refahiye Çok Programlı Anadolu Lisesi Salonu’nda noter huzurunda yapılan törenle gerçekleştirildi. Kura Çekilişi yapıldıktan sonra Erzincan Refahiye Toki kura sonuçları belli olacak. Yöresel mimaride inşa edilen konutların dışında projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, parklar, peyzaj alanları da yer almaktadır.

Erzincan Refahiye Toki kura sonuçları belli olduktan sonra ise kura çekilişi sonucu daire sahibi olanların kura listesi Toki’nin web sitesinden yayınlanacak. Kura sonuçlarını web sitesi üzerinden hak sahibi kimlik numarası girilerek öğrenmek mümkün olmaktadır. Toplam 222 adet daireden meydana gelen projedeki konut blokları zemin kat + 4 normal katlı olarak inşa ediliyor.  Projenin ihalesi 4 Haziran 2018 tarihinde yapılmıştı.

Projenin kura sonuçları nerede yayınlanıyor?

Erzincan Refahiye Toki Evleri projesindeki 222 adet konutun kura sonuçlarını TOKİ’nin web sitesi üzerinden Hak Sahibi Kimlik No bilgisini girerek öğrenmek mümkün. Ayrıca Refahiye Belediyesi web sitesinde Duyurular bölümünden de kura sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

Tel: 444 86 54