Kategoriler
Proje Haberleri

Es Yapı Evim Panorama Koru dairelerini satışa çıkardı! Fiyatlar ne kadar?

Es Yapı Evim Panorama Koru projesi ile dikkat çeken başarılı bir inşaat firmasıdır. Evim Panorama Koru adlı proje ise Artvin’de hayata geçmektedir. Projenin 3 + 1 odalı daireleri brüt 165 metrekare büyüklüğündeyken net 138 metrekaredir. Ayrıca ebeveyn banyosu, geniş teras, yalıtımlı duvar ve pencereler konutların genel detaylarındandır. Site içindeki yüzme havuzu, kapalı otopark alanı ve donanımlı fitness salonu konut sakinlerinin konforunu maksimum düzeye çıkarmaktadır. Dairelerin Karadeniz Sahil Yolu yakınlarında yükselişi dolayısıyla güzel bir deniz manzarasına sahip olmaları da önemlidir.

Kredisiz, faizsiz ve kefilsiz olarak bu dairelere sahip olmak mümkündür. Az sayıda kalan daireler için çok yoğun talep olduğu bilinmektedir. Dolayısıyla Karadeniz manzaralı, geniş dairelere sahip olmak isteyenler çabuk olmalıdır.

Site alanı nerededir?

Es Yapı firmasının bu projesi, Artvin – Hopa’da bulunan Ortahopa Mahallesi’nde gerçekleşmiştir. Eski Kemalpaşa Yolu Caddesi üzerinde yükselen konutların çevresinde Hopa Atatürk Anadolu Lisesi, Hopa Mesleki – Teknik Anadolu Lisesi ve Yavuz Selim Ortaokulu mevcuttur. İlgili konutların en yakınındaki diğer yerler arasında pek çok market şubesi ve otobüs durağı da vardır. Bununla birlikte coğrafi özellikler dolayısıyla proje alanı oldukça yeşildir.

Es Yapı Evim Panorama Koru satılık daire fiyatları ne kadardır?

Es Yapı Evim Panorama Koru satılık daire seçenekleri birbirinden farklı fiyatlara sahiptir. Satışa çıkan tüm daire seçenekleri aynı olsa da konut fiyatları;

  • 490 bin TL
  • 510 bin TL
  • 520 bin TL
  • 540 bin TL
  • 610 bin TL gibi farklı değerlerdedir. Dolayısıyla, detaylı bilgiye ulaşmak için 0 553 751 92 61 numarasına ulaşılabilir.

Güncel projelere ulaşmak için lütfen BURAYA tıklayınız.