Kategoriler
Proje Haberleri

Esa Aktaş Sitesi satılık daire fiyatları ne kadar? İnşaat ne durumda?

Esa Aktaş Sitesi, fore kazıklı radye jeneral temeller üzerine kurulan 4 sağlam bloğa sahiptir. Devam etmekte olan inşaat çalışmalarında, 2018 yılında yayımlanmış olan son deprem yönetmeliği esas alınmaktadır. D bloğun inşaatı tamamlanmış olsa da diğer 3 blok hala inşaat evresindedir. A bloğun temel atma çalışmaları hızla devam etmektedir. Bu bloğun 3 ay içinde inşa edilmesi ve 7 ay içinde altyapısının kurulması beklenmektedir. B bloğun elektrik ve su tesisatı gerçekleştirilmektedir. Dış cephe uygulamaları için gereken süre ise yaklaşık 5 aydır.

Bununla birlikte C blok, tıpkı D blok gibi tamamlanmak üzeredir. İlgili bloğun çatısı yerleştirilmiştir ve iç sıvası yapılmıştır. Cephe uygulamaları ise yaklaşık olarak 2 – 3 ay sürecektir. Dolayısıyla Esa İnşaat’ın bu projesi muhtemelen Kasım 2021’de başarıyla tamamlanmış olacaktır.

Daire ve site özellikleri nelerdir? Neden Esa Aktaş tercih edilmelidir?

Bu sitedeki konutlar akıllı ev sistemine sahip olacaktır. Duman sensörü, hırsız sensörü, su baskını sensörü ve yangın sensörü gibi özellikler söz konusudur. Ayrıca tüm daireler brüt 156 metrekaredir. Çift banyo, 6.15 metrekare yatak odası balkonu, geniş normal balkon ve internet altyapısı da önemli detaylardır. Bununla birlikte her dairenin çamaşır odası mevcuttur. Dolayısıyla daireler, konforlu bir yaşam için gereken alanı sunmaktadır.

Site alanında voleybol sahası, basketbol sahası, çocuk parkı, açık otopark ve kapalı otopark tasarlanmıştır. Geniş kamelyalar, 10 kişilik kapasiteye sahip blok asansörleri ve doğa manzarası da projenin kalitesini göstermektedir. Ayrıca Esa Aktaş Sitesi oldukça nezih bir konuma sahiptir. Proje konumu, Zonguldak – Ereğli’nin Sarıkorkmaz Mahallesi üzerindedir.

Esa Aktaş Sitesi konutlarının fiyatı ne kadardır?

Esa Aktaş Sitesi satılık daire seçenekleri krediye uygun değildir. Bununla birlikte fiyatlar minimum 550 bin TL’den başlar. Ayrıca daha fazla bilgiye ulaşmak için:

  • 0 532 236 77 50

Ayrıca Zonguldak şehrinde hayata geçen konut projeleri ile ilgileniyorsanız;

Marin Loft Ereğli 

Trio Towers Zonguldak

Su Park Zonguldak 

Aşiyan Konakları Zonguldak

Kemer City Plus 

Alpay Life Evleri bunlardan bazılarıdır.

 

Bununla birlikte en yeni projeleri incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version