Kategoriler
Proje Haberleri

Esaslı Yaşam Konutları lüks özellikleriyle satışa çıktı

Esaslı Yaşam Konutları, Eskişehir’de yükselen en donanımlı konutlar arasındadır. Ebeveyn banyosuna sahip olan 4 + 1 ve 3 + 1 odalı daire seçenekleri özel bir site alanında bulunur. Ayrıca bu site, şehrin oldukça huzurlu ve bir o kadar da merkezi bir bölgesinde yer almaktadır. Esaslı Yapı şirketinin bu projesindeki dairelerin büyüklükleri şunlardır:

  • 3 + 1 Odalı daireler: Brüt 160 m2 – Net 140 m2
  • 4 + 1 Odalı daireler: Brüt 218 m2 – Net 180 m2

Oldukça büyük olan bu dairelerin teknik özellikleri de gelişmiş durumdadır. Dairelerin hepsinde tam yoğuşmalı kombi, ısı yalıtımı bulunan cam balkon, üçlü ankastre seti ve otomatik panjurlar mevcuttur. Ayrıca dairelerin ısıtılması, yerden ısıtma sistemi ile sağlanmaktadır. En kaliteli malzemeler ile üterilen mutfak, banyo ve kiler dolapları oldukça dayanıklıdır. Bunun dışında 2 metre 30 santimetre uzunluğundaki Lake boyalı oda kapıları da mevcuttur. Eskişehir Tepebaşı satılık daire türlerinin en konforlularından bir tanesi olan Esaslı Yaşam Konutları, site içi özellikleriyle de dikkat çekmektedir. Örneğin site içerisinde ısıtıcılı kapalı yüzme havuzu, kapalı otopark alanı, kapalı spor salonu vardır. Donanımları sayesinde oldukça talep gören bu konutlar, 24 saat güvenlik hizmetine de sahiptir.

Satılık daire fiyatları ne kadardır?

Esaslı Yapı’nın bu projesi oldukça değerlidir. Dolayısıyla satılık daire fiyatları da dairelerin özellikleri kadar iddialı olmaktadır. Eskişehir satılık daire ilanlarını inceleyenler için bu fiyatlar şöyle sıralanabilir:

  • 3 + 1 Odalı daireler: 1.050.000 TL
  • 4 + 1 Odalı daireler: 1.420.000 TL

Esaslı Yaşam Konutları nerededir?

Esaslı Yaşam Konutları, Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde bulunan Batıkent Mahallesi’nde yükselmektedir. Bu daireler Coştu Sokak’ta Park Batı Konakları ve Yağmur Sitesi ile komşudur. Özel Ümit Hastanesi, Cemal Ererdi Anaokulu, Migros ve Carrefour gibi yerler de yakın mesafededir. Daha detaylı bilgi için 0532 447 67 50 numarası aranmalıdır.

Exit mobile version