Kategoriler
Proje Haberleri

Esatoğlu Park City satışları başladı

Esatoğlu Park City projesi lüks yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Van’ın Erciş İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Esatoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Site içerisinde 3 adet blok bulunmaktadır. Daireler 2 artı 1 ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 145 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 120 metrekare olmaktadır. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü ise brüt 175 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 155 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz otopark alanı mevcuttur. Ayrıca ortak kullanım alanı olarak buhar odası bulunmaktadır. Bunun yanı sıra asansör, hidrofor ve kablo TV gibi birçok özelliğe sahiptir. Mutfak içerisinde bulaşık makinesi bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Konutlarda ısıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Engelliye uygun araç park yeri, asansör ve banyo bulunmaktadır.

Esatoğlu Park City konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Van’ın Erciş İlçesi Vanyolu Mahallesi’nde bulunmaktadır. Ayrıca bu konutlar şehir merkezine 150 metre uzaklıkta olup göl manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, eczane ve cami gibi pek çok alan bulunmaktadır.
Esatoğlu Park City projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 145 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 600.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (432) 351 75 31 veya 0 (535) 447 51 65 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…