Kategoriler
Proje Haberleri

Esbey Yenitepe Konutları teslimleri yaklaşıyor

Esbey Mimarlık tarafından proje yapılandırılma çalışması sürdürülen Esbey Yenitepe Konutları projesi 106 daire ile satışa çıkarılmıştır. Özellikleri ve tasarımıyla öne çıkan bu dairenin alım talebi de bir o kadar fazladır. Bu konut projesi oldukça geniş kesimi kitlesi altına almayı hedeflemiştir. Bu nedenle her kesimden insana uygun alanlar sunmaktadır. Güvenliğe önem veren bu projenin alanlarını da kullanan insanlara güvenlik temini vermiş bulunmaktadır. Yenitepe Konut projesinde evleri detaylı incelemeye alarak özelliklerini değerlendirebilirsiniz. Detaylı incelemeyi haberimizde sizlere sunmaktayız.

Esbey Mimarlık Tarafından Yeni Konut Projesi

Bir inşaat markası olan Esbey Mimarlık tarafından yapılan bulunan Esbey Yenitepe Konutları projesi son aşamasını sürdürmektedir. Toplamda 81 metrekare olan İnşaat alanına sahip bu proje 106 daire ile satışa çıkmaktadır. Ayrıca proje kapsamında 552 konut, 73 ticari olmak üzere 625 bağımsız bölümden oluştuğu söylenmektedir. Bu yapı mimarlığın genel müdürü olan Ahmet Gökbaş projenin son hali hakkında konuşmuştur. Bu konuşmada projenin yakın bir zamanda tamamlanacağı ve açılışının yapılacağını söylemiştir. Yani firma olarak da bugünün ve yarının markası haline gelen bu proje yakın bir zamanda bitecektir. Firmanın yaptığı genel açıklama  bu şekildedir. Dolayısı ile satışa çıkan evler incelemeye alınmaktadır. Esbey Mimarlık tarafından yapılan bu yapı genel olarak alıcı kişilerin ihtiyaçları düşünülerek tasarlanmıştır.

Esbey Yenitepe Konutları Hakkında

Yenitepe konut projesinde evler 1 +1, 2 + 1 ve 3 + 1 dairelerden oluştuğu söylenebilir. 80.000 metrekarelik inşaat alanı, 552 konutu ve 73 ticari alanı bulunan 625 bağımsız bölüme sahiptir. Genel olarak bu projenin en büyük karma projesi olduğu belirtilmiştir. Aynı zamanda bulunduğu konum ulusal markalar çarşısına yakındır.  Yakın şehir hastanesine yürüme masafededir. Karatay Üniversitesi’ne de aynı şekildeki yakınlığı öğrencilere kolaylık sağlar. Adliyeye olan yakınlığı da gözle görülür biçimdedir. Aynı zamanda yeni yapılan Karatay hükümet konağına da oldukça yakın mesafededir. Bu daireler ile ilgilenen birçok kişi mevcuttur.

Bu şekilde Esbey Yenitepe Konutları projesinde sizlerde daire alımında bulunabilirsiniz. Ayrıca proje kapsamında evleri detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

Daha fazla güncel haber için tıklayınız…