Kategoriler
Proje Haberleri

Esencity Evleri Çanakkale projesinde pek çok daire seçeneği bulunuyor

Esencity Evleri Çanakkale ilinin oldukça güzel bir konumunda yükselmektedir. Vizyon Kale İnşaat & Emlak A.Ş tarafından hayata geçirilen projede 3 + 1 ve 2 + 1 odalı daireler mevcuttur. Bu dairelerin toplam sayısı 86 olmakla birlikte proje kapsamında 3 adet ticari ünite de bulunmaktadır. Daire büyüklükleri ve fiyatları birbirinden farklı olsa da pek çok ortak özellikten söz etmek mümkündür. Örneğin proje kapsamında yer alan tüm daireler üçlü ankastre mutfak setine ve kombi altyapısına sahiptir. Ayrıca dairelerin tüm duvarlarında ses yalıtım malzemeleri vardır. Pencereler ise 4 mevsim boyunca konfor sağlayabilecek düzeydeki ısıcam pencerelerdir.

Firmanın satışa çıkarmış olduğu daire seçenekleri ise şunlardır:

  • 3 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 135 metrekare – Net 122 metrekare / Brüt 130 metrekare – Net 115 metrekare
  • 2 + 1 Oda sayısına sahip daireler: Brüt 95 metrekare – Net 85 metrekare / Brüt 90 metrekare – Net 80 metrekare / Brüt 85 metrekare – Net 73 metrekare / Brüt 80 metrekare – Net 70 metrekare

Ayrıca bu konut seçeneklerinin banyo sayıları değişkenlik göstermektedir. 2 + 1 odalı dairelerde tek banyo bulunurken diğer konutlar ebeveyn banyosundan dolayı çift banyoludur.

Proje konumu neresidir?

Çanakkale – Merkez satılık daire türlerinden olan bu daireler, Esenler Mahallesi’nin Ahmet Piriştina Caddesi yakınlarındadır. Marmara kıyısına da çok yakın olan proje konumu oldukça sakindir. Bununla birlikte proje bölgesi pek çok sosyal donatıya sahiptir. Onlarca okul, market, yeşil alan ve otobüs durağı site alanına çok yakındır.

Esencity Çanakkale satılık daire fiyatları ne kadardır?

Bu projenin satılık daire seçenekleri krediye ve takas yöntemi ile alıma uygundur. Esencity Çanakkale satılık daire fiyatları ise konut türlerine göre şunlardır:

2 + 1: 320 bin TL – 460 bin TL

3 + 1: 580 bin TL – 680 bin TL

Projeyle ilgileniyorsanız 0546 538 46 54 numarasını arayabilirsiniz.

Exit mobile version