Kategoriler
Proje Haberleri

Esentepe Nefes hemen teslim

Ömer Bayram GYO firmasının imzası ile Esentepe Nefes projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Şanlıurfa iline bağlı olan Haliliye ilçesinde inşa edildi. Yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekleyen proje özellikle bu açıdan bölgedeki diğer konut projelerinden bir adım öne çıkıyor. Bu sayede projede yer alan konutlar beklemek istemeyen ve zaman sıkıntısı çeken konut alıcılarının ilgisini görüyor.

Birbirinden bağımsız bloklardan meydana gelen proje onar katlı olacak şekilde tasarlandı. Esentepe Nefes projesinde yer alan konut sayısı 30 olarak belirlendi.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Projede bulunan konutlar isminden de anlaşılacağı gibi Esentepe Mahallesi’nde yükseldi. Esentepe Nefes projesi kapsamında inşa edilmiş olan daireler Sakarya Caddesi’nde bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Projede bulunan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Geniş mimarisi ile dikkat çeken proje modern konutları ile alıcıların ilgisini çekiyor. Esentepe Nefes projesinde yer alan konutların tümü 5+1 daire tipine sahip olacak şekilde belirlendi. Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların büyüklükleri de daire tipleri gibi tek bir plandan meydana geliyor. Projede yer alan 5+1 konutların büyüklükleri 325 metrekare olarak inşa edildi.

Projede yer alan konutların fiyatları nelerdir?

Projede yer alan konutların fiyatları tıpkı daire tipi ve büyüklüğünde olduğu gibi, buna bağlı olarak tek bir seçenekten başlıyor. Esentepe Nefes projesinde yer alan 5+1 daire tipindeki 325 metrekare konutlar 1 milyon 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Konutlara sahip olmak isteyenler için taksitlendirme ile ödeme seçeneği mevcut.

Proje kapsamında site sakinleri için birçok sosyal donatı mevcut. Projede çocuk oyun parkı, fitness merkezi ve sosyal alanlar gibi sosyal aktivite alanları yer alıyor.

Konutların tümü hemen teslim durumunda alıcılarını bekliyor.

Telefon: 0 532 490 85 93