Kategoriler
Toki Haberleri

Eskişehir Mamuca Toki kura sonuçları belli oldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Eskişehir Mamuca Toki Konutları projesinde kura çekiliş işlemleri tamamlandı. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişinin ardından Eskişehir Mamuca Toki kura sonuçları listesi Toki’nin web sitesinden yayınlandı. Açıklanan listeyi görmek için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesini ziyaret edebilirler. Kura sonuçlarına ayrıca web sitemizde aşağıda yer alan linklere tıklayarak ulaşmak mümkün.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen ve Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi’nde yer alan Eskişehir Mamuca Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları çekilişi yapıldı. Kura çekilişine konu olan toplam 2 bin 450 adet konutun sahipleri böylece belli olmuş oldu.

Eskişehir Mamuca Toki Konutları projesinde iki farklı daire seçeneğine yer veriliyor. Bu daire tiplerinden bir tanesi 2+1, diğeri ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor. Şu aşamada dairelerin büyüklükleri ve fiyatları henüz belli değil. Fiyat bilgisi ve daire büyüklükleri projenin ihalesi yapıldıktan sonra netlik kazanacak.

Ancak daha önceden yapılan açıklamalarda 100 bin toplu konut kapsamında hayata geçirilecek olan 2+1 tip dairelerin 75 ile 80 metrekare civarında, 3+1 tip dairelerin ise 100 metrekare civarında olacağı belirtilmişti. Konut bloklarının ise zemin +2, zemin + 3 veya zemin + 4 normal katlı olması bekleniyor. Projede yer alan konutların 1.715  tanesi 2+1 tip konutlardan meydana geliyor. Konutların 735 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Eskişehir Mamuca Toki Evleri projesinden daire sahibi olmak için ilk önce yüze 10 peşinat ödenmesi gerekiyor. Yüzde 10 peşinat ödemesini yaptıktan sonra kalan yüzde 90’lık tutar için yüzde 0.49 faiz oranı ve 240 ay vade ile kredi kullanarak daire sahibi olma imkanı bulunuyor.

Kura çekilişi canlı yayın ile gerçekleşti

Eskişehir Mamuca Toki Konutları projesinde kura çekilişi 29 Temmuz 2020 tarihinde noter huzurunda yapıldı. Toplam 2 bin 450 adet daireden meydana gelen projedeki konutların kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapıldı. Kura çekilişi 29 Temmuz 2020 tarihinde Çarşamba günü Saat 10:00’da başladı.

Eskişehir Mamuca Toki kura sonuçları belli oldu

Toplamda 2 bin 450 adet konutun yer aldığı toplu konut projesinde kura çekilişi yapıldı. Kura isim listesi ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlandı. Kura isim listelerine Toki’nin web sitesi dışında ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

2+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

3+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki Konutları projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.