Kategoriler
Toki Haberleri

Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki kura sonuçları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi’nde ihalesi yapılarak inşa edilecek olan Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki Konutları projesinde kura çekilişi yarın yapılıyor. Kura çekilişi yapıldıktan sonra Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki kura sonuçları listesi yayınlanacak. Kura sonuçları açıklandıktan hemen sonra kura isim listesi aynı zamanda web sitemizde de yer alacak. Kura isim listesine en hızlı şekilde ulaşabilmek için web sitemizi takip etmeye devam ediniz.

Proje özellikleri neler?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen konut projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi’nde inşa edilecek olan Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki Evleri projesinde hak sahibi belirleme kuraları yarın çekilecek. Toplu konut projesi toplam 2 bin 450 adet daireden meydana geliyor.

Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki Konutları projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tipte konutlar yer alacak. Projede yer alacak olan konutların büyüklükleri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra netlik kazanacak. Projede yer alan konutların 1.715  tanesi 2+1 tip dairelerden oluşuyor. Dairelerin 735 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana geliyor.

Toplam 6 bin 733 adet başvurunun yapıldığı 2+1 tipindeki dairelere yapılan başvuruların 7 tanesi Şehit Ailesi kategorisinden, 486 tanesi Engelli kategorisinden ve 6.240 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı. Toplam 5 bin 353 adet başvurunun yapıldığı 3+1 tipindeki dairelere yapılan başvuruların 55 tanesi Şehit Ailesi kategorisinden, 361 tanesi Engelli kategorisinden ve 4.937 tanesi ise Diğer kategorisinden yapıldı.

Kura çekilişi ne zaman saat kaçta yapılacak?

Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki Konutları projesinde kura çekilişi 29 Temmuz 2020 tarihinde noter huzurunda yapılacak. Toplam 2 bin 450 adet konutun kura çekilişi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yapılacak. Canlı olarak yayınlanan kura çekilişi 29 Temmuz 2020 tarihinde Çarşamba günü Saat 10:00’da başlayacak.

Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki kura sonuçları

Toplamda 2 bin 450 adet konutun yer aldığı toplu konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

2+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

3+1 dairelerin kura sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız…

Eskişehir İli, Odunpazarı İlçesi, Mamuca Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Eskişehir Odunpazarı Mamuca Toki Konutları projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isteyen vatandaşlar 444 86 54 numaralı telefonu arayabilir.