Kategoriler
Proje Haberleri

Espada İzmir’de kişiye özel ödeme

İzmir’in Bornova ilçesinde, Kılıçlar A.Ş. imzasıyla hayata geçirilen Espada İzmir konut projesi, toplam 30 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Konut projesi, ikisi 33, biri 43 katlı 3 kuleden oluşuyor. Konut projesinde toplam 1100 konut bulunuyor. Projede bir alışveriş merkezi ve 2 katlı ofis alanı da mevcut. Konut projesinde 1+0, 1+1, 1+1 dubleks, 2+1, 2+1 dubleks, 3+1, 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks tipte daireler yer alıyor.

Konut büyüklüklerinin 39 metrekare ila 200 metrekare arasında değiştiği proje, sahiplerine hemen teslim edilebilir durumda.

Espada İzmir konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki dairelerin fiyatları, 265 bin TL ila 1 milyon 865 bin TL arasında değişiyor. Projede kişiye özel ödeme koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilmek mümkün.

Konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa ediliyor.

Espada İzmir konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, AVM, kafe, restoran, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark ve güneşlenme terası yer alıyor.

Su depolu ve hidroforlu olan projede, asansör ve jeneratör mevcut. Merkezi ısıtma sistemiyle ısıtılan projedeki dairelerde ısı pay ölçer de var. Ebeveyn banyolu ve balkonlu projede, yapı denetimi ve zemin etüdü yapıldı. Projede yük asansörü ve paratoner de mevcut.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Proje, oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje, toplu taşıma olanaklarına oldukça yakın konumda yükseliyor. Konut projesi, Yeşilova-Altındağ bölgesindeki otoyol bağlantı noktasına 2 dakika, Bornova ve Bayraklı merkeze ise 5 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Proje, yeni yapılan İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate düşürecek olan otoyol bağlantısına da oldukça yakın.

Espada İzmir konut projesi, Kamil Tunca Bulvarı No: 90 Bornova/İzmir adresinde yer alıyor.

Konut projesi ile ilgili detaylı bilgilere 0850 622 33 90 numaralı telefonu arayarak ulaşabilmek mümkün.