Kategoriler
Proje Haberleri

Estilo Çeşme’de deniz manzarası

İzmir şehrinin gözde ilçelerinden biri olan Çeşme’de Estilo Çeşme projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje C35 İnşaat Gayrimenkul firmasının imzası ile inşa edildi. Çalışmaları tamamlanan proje birçok açıdan bulunduğu bölgede dikkat çekiyor. Özellikle deniz manzaralı konutları ile adından söz ettiren proje, konforlu yaşam alanları sunuyor.

Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. Bu yönü ile de oldukça ilgi gören proje beklemek istemeyen alıcıların dikkatinden kaçmıyor. Bahsi geçen proje hemen teslim durumundaki konutları sayesinde de zaman sıkıntısı olan alıcılara avantaj sağlıyor. Estilo Çeşme projesi üç katlı konutlardan oluşuyor. Söz konusu olan proje bünyesinde toplamda 31  adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda. Projedeki konutlar aile yaşamına uygun mimarileri ile dikkat çekiyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişerek aynı şekilde üç farklı plandan oluşuyor. Estilo Çeşme projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak yaşama kazandırılmış durumda. Çalışmaları tamamlanan projedeki konutların büyüklükleri ise sırasıyla 54 metrekare, 125 metrekare ve 190 metrekare olarak hayata geçirildi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yaşama kazandırılmış olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Estilo Çeşme projesinde bulunan 1+1 konutlar 665 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 daire tipindeki konutların fiyatları ise 1 milyon 237 bin 600 TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutlar da 1 milyon 768 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Projedeki konutların satışları tüm hızıyla devam ediyor.

Projede yer alan konutlar nerede yükseldi?

Projede yer alan konutlar 16 Eylül Mahallesi’nde yer alıyor.

Konutlar hemen teslim durumunda.