Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Eston Şehir Koru 2.etap satışlar başladı

Polatyol tarafından hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesindeki 1. etapta yer alan dairelerin satışları bitme üzere iken projenin 2. etabında yer alan daireler ise satışa sunuldu.

Doğayla iç içe bir yaşam alanlarının yer aldığı Eston Şehir Koru projesi İstanbul İli, Bahçeşehir’de bölgenin dokusuna uygun ve yatay bir mimari ile inşa ediliyor. Az katlı bloklardan meydana gelen Eston Şehir Koru projesinde meydanlar, korular, açık hava sineması, amfi tiyatrosu, meyve bahçeleri, göleti ve evcil hayvan parkı gibi alanlar yer alıyor.

Eston Şehir Koru projesi villa, katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’nden meydana geliyor. Toplam 1090 adet daire ve ticari ünitelerin yer verildiği proje 90 bin metrekare yaşam alanı, 25 bin metrekare aktivite ve oyun alanından meydana geliyor. Eston Şehir Koru projesinde ayrıca 3 bin metrekare spor sağlık ve güzellik merkezi de yer almaktadır.

Eston Şehir Koru projesinin ikinci etabı yüzde 10 peşin, 120 ay vade ve yüzde 0.98 faiz oranı ile daire sahibi olma fırsatı ile satışa sunuldu. Projede 50 ay vade ve yüzde sıfır faiz ile daire sahibi olma fırsatı da sunuluyor.

İlk etabı 2019 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanan Eston Şehir Koru projesinde 2+1 tip dairelerden 5+1 tip dairelere kadar değişen daireleri metrekare birim fiyatları 5 bin 850 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Eston Şehir Koru projesinde yüzde 5 indirim, yüzde 5 peşinat ve 50 ay vade, yüzde sıfır faiz ile ödeme imkanı sunuluyor.