Kategoriler
Kampanyalar Proje Haberleri

Eston Şehir Koru Anneler Günü kampanyası başlattı

İstanbul’un Bahçeşehir mevkiinde yer alan Eston Şehir Koru projesine gösterilen yoğun ilgi devam ediyor. Söz konusu olan proje yer aldığı  bölgede adından söz ettirmeye, en gözde projelerden biri olmaya devam ederken Anneler Günü’ne özel olarak alıcılarına yeni fırsatlar sunuyor.

Mevcut indirimlere ek olarak bir de Anneler Günü’ne özel indirimler sunan proje, özel ve sınırlı sayıda daireyi cazip avantajlar ile alıcılarına sunuyor.

Eston Şehir Koru projesinde Anneler Günü kampanyası kapsamında az katlı ve geniş balkonlu Koru Evler’de 4+1 konut tipindeki Penthouse daireler, mevcut indirimlere ek olarak yüzde 10 indirim ile birlikte 4 bin 950 TL’den başlayan taksitlerle satışa sunulmuş durumda. Projede yer alan 3,5+1 dairelerde ise tüm indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim sağlanıyor. Bu konutlarda taksitler ise 3 bin 950 TL’den başlıyor.

Eston Şehir Koru projesinde alıcılar için banka kredisi yerine proje finansman desteğinin sağlanması ise alıcıların ilgisini çeken bir diğer unsur oluyor.

Projede toplamda 90 dönümlük yeşil alan yer alıyor. Ayrıca 25 dönüm de aktivite ve oyun alanı mevcut. Her beklentiye hitap eden bir proje olan Eston Şehir Koru’da villa, katlı villa ve beş katlı koru konakları bulunuyor. Buna ek olarak yedi ve sekiz katlı koru evleri de alıcılarına sunulmakta.

Söz konusu olan projede konutların dışında ticari konutlar da yer alıyor. Projede toplamda 378 bağımsız bölüm bulunuyor.

Eston Şehir Koru’da gerçekleşen Anneler Günü kampanyası 15 Mayıs tarihine kadar sürecek.