Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru esnek ödeme fırsatıyla satışta

Eston Şehir Koru projesi, değeri günden güne artan Bahçeşehir’in en beğenilen projesidir. Bu proje sınırlı sayıda villayı kişiye özel ödeme seçenekleri ve cazip avantajlarla sunmaktadır. Doğa ile iç içe villalara 36 ay taksit ve 0 faiz imkanıyla sahip olmak mümkündür.

Proje, Bahçeşehir’in gerçek dokusuna uygun, doğa ile iç içe, yatay ve az katlı mimari yapısıyla bölgenin en beğenilen projesidir. Ayrıca yeni kampanyasıyla villa sahibi olmayı daha da kolaylaştırmaktadır. Yeni etaptaki 10 villa cazip fırsatlarla satışa sunulmaktadır. Ailece bahçeli, geniş ve konforlu bir villada yaşamak isteyenlerin hayalini gerçekleştirmektedir. Ayrıca bu proje, hem doğadan hem de şehirden kopmadan sakin ve güvenli bir yaşam sürmek isteyenlerin bütün beklentilerini karşılamaktadır. Meyve bahçeleri, yürüyüş parkurları, oyun alanları, açık ve kapalı havuzları bulunmaktadır. Bunun yanı sıra depreme karşı güvenli yapıları ile bölgenin en ideal projesi olarak öne çıkmaktadır.

Eston Şehir Koru projesinde doğa ile iç içe yaşam alanı

Eston Şehir Koru projesinin villa üniteleri 3,5 artı 1 Sky Dublex brüt 202,5 metrekaredir. 3,5 artı 1 Garden Dublex ise brüt 197 metrekaredir. Bu standartlar evde ailesiyle daha fazla vakit geçirmek isteyenlere hitap etmektedir. Villaların tümünün 70 ile 140 metrekare aralığında geniş ve ferah bahçelerinin olması da doğa ile iç içe yaşam alanı sunmaktadır.

Bankasız, kefilsiz esnek ödeme seçenekleri

30 ay sonra teslim edilecek villalar, bankasız, kefilsiz, 36 ay vadeli kampanya kapsamında, kişiye özel esnek ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır. Konut alıcısının ödeme durumuna göre taksit ve ara ödeme tarihleri değişmektedir. Kampanyada 12, 24 ve 36’ıncı aylarda 3 ara ödeme planı uygulanmaktadır. Kampanya kapsamında peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanmaktadır.

Nefes aldıran yeşil alan, ferah meydan ve mekanlar

Eston Şehir Koru projesinde, her beklentiye hitap eden daire seçenekleri bulunmaktadır. Bu daire seçenekleri villa, katlı villa, az katlı koru konakları ve koru evlerinden oluşmaktadır. 215 dönüme yayılan projede, 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite ve oyun alanı bulunmaktadır. Proje, nefes aldıran meydanları, korusu, meyve bahçeleri, göleti, sosyal tesisi, çocuk oyun alanları ve tüm sosyal donatıları ile her mevsim tatil konforunda bir yaşam sunmaktadır.

113 bin metrekarelik alanda konforlu yaşam

Polatyol Grubu, 6 yıl önce Bahçeşehir’de 1.600.000 metrekarelik arazi üzerinde Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir’i geliştirmeye başlamıştır. Ayrıca şu ana kadar 68.000 metrekarelik alanda Eston Şehir Mahallem’i inşa etmiştir. Eston Şehir Koru, 45.000 metrekarelik alanda inşa edilmiştir. Üstelik değeri günden güne artan Bahçeşehir’in en beğenilen ve ilgi gören projesi olmuştur. Projenin birinci etabında 10 adet Koru Villa, 124 adet Koru Katlı Villa bulunmaktadır. Ayrıca ikinci etabında ise 175 adet konut teslim edilmiştir.

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR tarafından bir liste hazırlanmıştır. Bu listede Polatyol Grubu, ‘Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi’ arasında yer almıştır.  Polatyol Grubu tarafından geliştirilen bu proje, 2 artı 1’den 4,5 artı 1’e kadar villa ve konut seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca bahçe dubleksten Penthouse ünitelerine kadar farklı villa ve konut seçenekleri ile büyük ilgi görmektedir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…