Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru fiyat

İstanbul şehrine bağlı bulunan Başakşehir ilçesinde Eston Şehir Koru projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Polatyol firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen projenin önümüzdeki yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor. Söz konusu olan proje bünyesinde dairelerin yanı sıra ticari konutlar da barındırıyor. Bu yönü ile geniş bir tüketici yelpazesine sahip olan proje bölgedeki dairelerin yanı sıra dükkan ihtiyacına da yanıt verecek şekilde tasarlanmış durumda.

Eston Şehir Koru projesi dört katlı bloklardan meydana geliyor. Birbirinden bağımsız olarak tasarlanan bloklar, bünyesinde toplamda bin 90 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede inşa ediliyor?

Merkezi lokasyonu itibariyle de dikkat çeken proje alıcılarının ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırıyor. Eston Şehir Koru projesi Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi’nde hayata geçiriliyor. Söz konusu olan proje Çınarlı Caddesi’nde yer alıyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Bahsi geçen projedeki konutlar iki farklı daire tipinden meydana geliyor. Söz konusu olan konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Eston Şehir Koru projesinde bulunan konutlar 3+1 ve 4+1 olarak inşa ediliyor. Bahsi geçen 3+1 konutlar 171,4 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede bulunan 4+1 konutların büyüklükleri ise 202 metrekare olarak hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Söz konusu olan konutların fiyatları daire tiplerine ve konutların büyüklükleri göre değişiklik gösteriyor. Bahsi geçen 3+1 daire tipindeki konutlar 1 milyon 5 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Eston Şehir Koru projesindeki 4+1 konutların fiyatları ise 1 milyon 387 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda.

Projede bulunan konutların 2020 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.