Kategoriler
Manşet Proje Haberleri

Eston Şehir Koru ile üniversite kampüsünü aratmayan yaşam

Doğayla insan yaşamını birleştiren Eston Şehir Koru projesi, parti alanından piknik alanına varana kadar birçok sosyal imkânı beraberinde sunuyor. Sakinlerine huzurlu ve eğlenceli yaşam alanı sağlıyor. Açık hava sineması da projede yerini alıyor.

Villanın ve beş katlı Koru Konakları’nın ağırlıklı olarak yer aldığı Eston Şehir Koru projesi, 44 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerine kuruluyor. Polatyol firması tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen projede konut sakinlerinin meyve yetiştirebileceği alan bulunuyor. Sakinlerini yeşile hasret bırakmayacak projenin 2021 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Eston Şehir Koru projesinde sosyal yaşam

Evcil hayvan parklarının da bulunduğu Eston Şehir Koru projesinde bulunan meyve bahçelerinde konut sakinleri, kendi meyvelerini yetiştirip toplayabiliyor. İçinde kapalı ve açık yüzme havuzlarının, sağlık merkezinin, yeşille kaplı yürüyüş yollarının, açık meditasyon alanlarının, mini futbol ve basketbol sahalarının, bisiklet ve koşu yollarının bulunduğu projenin sunduğu sosyal yaşam, bunlarla sınırlı değil.

Açık hava sineması, özel gün kutlamaları için yapılan parti alanı, amfi tiyatrosu ve gösteri alanları, kafeterya, açık hava barbekü alanı, piknik yapmak için kullanılabilen yeşil alanla birlikte çocuklar için trafikten uzakta bulunan oynama alanları; tırmanma duvarları, aktivite parkları, bisiklet yolları, kaykay yolları bulunuyor.

Projenin içinde yer alan Meydan Çarşı ise restoranlar, kafeler, süpermarket, fırın, eczane ve kuaför gibi dükkânların yanı sıra 3 bin metrekare genişliğine sahip spor, sağlık ve güzellik merkezini de içinde barındırıyor.

Projede sunulan konut seçenekleri nelerdir?

Projede yer alan dairelerin genişliği 126 metrekare ile 323 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan küçük bir bahçeye sahip Koru Villalar, iki katlı olup 5+2 daire tipi seçeneğini barındırıyor. Oturma odası ise konutun ikinci katında yer alıyor. Bu konut tiplerin sakini, istediği takdirde bahçesine havuz yaptırabiliyor. Koru Katlı Villalar ise Garden Dublex, Sky Dublex ve Simplex daire tipi seçeneklerini sunuyor. Beş katlı Koru Konaklar ise 4+1 daire tipini barındırıyor. Koru Evler ise 2+1 daire tipinden 4,5+1 daire tipine varana kadar birçok seçenek sunuyor.

Projenin sunduğu ödeme seçenekleri

Proje, birçok ödeme seçeneklerini beraber sunuyor. Peşinatlar 55 bin liradan başlarken taksitlerin 4 bin 500 liradan başladığı projede, yüzde 5 peşinat ile ara ödeme ve 60 ay şirket bünyesinde vade ile satış işlemi gerçekleştirilebiliyor.

Proje nerede konumlandırılıyor?

Proje, metro hattına ve yüksek hızlı tren istasyonuna yakın mesafede bulunurken tanınmış özel okullara da yakın yere konumlandırılıyor. Yapılar, aynı zamanda; Üçüncü Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne giden yollara yakın bir adreste bulunuyor.

Proje, Bahçeşehir 1. Kısım Mah. 2801 Sokak Eston Şehir A Blok 34538 – Başakşehir / İstanbul adresinde konumlandırılırken aşağıdaki telefon numarasını arayarak yetkili kişiden detaylı bilgi edinebilirsiniz:

444 86 16