Kategoriler
Emlak Haberleri

Eston Şehir Koru projesinin 1. etabındaki teslimler yapıldı

İstanbul’da, 215 dönümlük alana konumlandırılmış durumda olan Eston Şehir Koru projesinin ilk etabındaki 134 adet villanın teslimi yapıldı. Bu yılın yaz ayında yapılmış olan teslimler sırasında 100’den fazla aile, evine kavuştu.

Diğer etaplar 2021’de teslim edilecek

Polatyol Grubu tarafından geliştirilmekte olan Eston Şehir Koru projesinin devamının da inşaat çalışmaları devam ediyor. Başakşehir ilçesinde inşa edilmekte olan projenin ikinci etabı, 61 dönümde yükseliyor. Yeşil alanı, 90 dönümü kapsayan projenin ikinci etabında 177 adet konut yükseliyor.

Villa, az katlı villa, koru konakları ve koru evleri konseptleriyle planlanan projede 25 bin metrekareye yayılan aktivite ve oyun alanı yer alıyor. İstanbul ilinin Avrupa Yakası üzerinde inşaat durumunda olan projenin üçüncü etabında, 67 adet konut yükseliyor.

Az katlı yapıların yer almakta olduğu projedeki toplam 244 adet evin teslimlerinin 2021 yılı içerisinde başlayacağı belirtiliyor.

Projedeki 2. ve 3. etabın ön satışları ocak ayında

Eston Şehir Koru projesindeki ikinci ve üçüncü etabında projesindeki gayrimenkullerin ön satışları, bir ay sonra başlayacak. Önümüzdeki yılın ilk ayında ön satışlarının başlaması beklenen projedeki iki ve üçüncü etapta penthouse, bahçe dubleks, 2+1 ve 4+1 daireler yer alıyor.

Eston Şehir Koru projesinde neler var?

İstanbul ilinin uğrak ilçelerin birinde inşa durumunda olan projedeki site sakinleri, kendi meyvesini yetiştirip tüketebilecek. Evcil hayvan parklarının kurulduğu projede, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, sağlık merkezi, yürüyüş yolları, açık meditasyon alanları, mini futbol ve basketbol sahaları; bisiklet ve koşu yollarından oluşan sosyal donatılar yer alıyor.

Söz konusu durumda olan projedeki eğlence aktivite alanları bunlarla sınırlı kalmazken projedeki açık hava sineması, amfi tiyatro ve gösteri alanları, konut sakinleri için hazırlanıyor.

Eston Şehir Koru ile üniversite kampüsünü aratmayan yaşam

Adres: Bahçeşehir 1. Kısım Mah. 2801 Sokak Eston Şehir A Blok 34538 – Başakşehir / İstanbul

Telefon: 444 86 16