Kategoriler
Proje Haberleri

Eston Şehir Koru teslim tarihi

İstanbul’un Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir’de, Polatyol firması imzasıyla hayata geçirilen Eston Şehir Koru konut projesi, toplam 215 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Toplam 1090 konut ve 31 adet ticari birimden meydana gelen projede; villa, katlı villa, koru konakları ve koru evleri yer alıyor. 3+1 tipte ve 4,5+1 tipte daire seçeneklerinin bulunduğu projede, konut büyüklükleri 126 metrekare ila 323 metrekare arasında değişiyor.

Konut projesinin Haziran 2021 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi bekleniyor.

Eston Şehir Koru konut projesi fiyat bilgisi

Konut projesindeki en düşük daire fiyatı 1 milyon TL olarak belirlendi. Projede yüzde 5 peşinat verip ara ödeme ve 60 ay şirket bünyesinde vade yaparak ev sahibi olabilme olanağı mevcut. Projede peşinatlar 55 bin TL’den, taksitler ise 4 bin 500 TL’den başlıyor.

Eston Şehir Koru konut projesi sosyal donatı olanakları

Konut projesinde 90 dönüm yeşil alan, 25 dönüm aktivite alanı yer alıyor. Projede çok sayıda sosyal donatı olanağı mevcut. Projede çocuk oyun alanları, güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, meyve ve sebze bahçeleri, amfi tiyatro, açık hava sineması, evcil hayvan parkı, meydanlar ve korular bulunuyor.

Asansörlü konut projesinde, ısınma sistemi olarak merkezi sistem tercih ediliyor. Dairelerde ısı pay ölçerin bulunduğu projede ebeveyn banyosu da mevcut.

Yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmış durumdaki konut projesi, deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.

Konut projesi nerede yükseliyor?

Konut projesi hem doğayla iç içe hem de oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Proje; İstanbul Havalimanı, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nü şehre bağlayan yollara kolay ulaşılabilen bir noktada.

Proje, metroya ve hızlı trene de yakın. Eston Şehir Koru konut projesi, Bahçeşehir 1. Kısım Mah. 2801 Sok. 35538 Başakşehir/İstanbul adresinde bulunuyor.

Telefon: 444 86 16