Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Eston Şehir Koru’da yüzde 5 peşinatla

Polatyol Grubu tarafından İstanbul, Bahçeşehir’de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde konut alıcısına sunulan fırsatlar devam ediyor.

Eston Şehir Koru projesinde yüzde 5 peşin ödeme yaparak daire sahibi olma fırsatı elde ederken 50 ay senetle ödeme fırsatı ile de daire sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje ayrıca ev alan ilk 50 Paro kullanıcılarına hediye çeki hediye ediliyor.

Eston Şehir Koru projesinde başlatılan kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşin ödeme yaparak veya 50 ay senet ile ödeme yaparak daire sahibi olma imkanı bulunuyor. Eston Şehir Koru’da ayrıca daire alan ilk 50 “Paro”luya da Zara Home’dan 5 bin TL hediye çeki veriyor.

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin de yer aldığı Eston Şehir Koru projesinde villa, katlı villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri olmak üzere toplam 1.090 daire ve 31 adet ticari ünite yer alıyor.

2019 yılı içerisinde tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Eston Şehir Koru projesinde 2+1’den 5,5+1’e kadar değişen farklı tiplerdeki dairelerin büyüklükleri ise 126 metrekareden başlıyor.

5 bin 500 TL metrekare birim fiyatıyla satışa sunulan projede en küçük daire fiyatı ise 640 bin TL’den başlıyor. satılacak. Bahçeli dairelerin fiyatları ise 900 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.