Kategoriler
Kampanyalar Manşet

Eston Şehir Koru’dan tarihi kampanyaya destek

Bankaların konut kredisi faizlerini düşürme kararından sonra inşaat sektörünün önde gelen kuruluşlarının üye olduğu GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya Polatyol da katıldı.

Peşin satışlarda uygulanacak yüzde 20 indirim kampanyasında Polatyol; Eston Şehir Koru projesi ile katıldı. Sektörün yüzde 20 indirim olarak belirlediği indirim kampanyasına ek olarak Eston Şehir Koru projesinde yüzde 5 indirim daha ekledi. Projede yer alan dairelere 30 bin TL peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranı ile sahip olma fırsatı yer alıyor. Projede dairelerin taksit ödemeleri ise 4 bin 600 TL’den başlıyor.

Hükümet tarafından önce tapu harçları ve KDV oranlarındaki indirim, ardından bankaları konut kredi faiz oranlarını düşürülmesinden sonra Polatyol firmasının da yer aldığı çok sayıda firma güçlü bir kampanya başlatma kararı aldı.

GYODER, İNDER ve KONUTDER’in güç birliği yaparak başlattığı kampanyaya Polatyol da Eston Şehir Koru projesiyle destek verdi.

Eston Şehir Koru projesinde yüzde 20 indirime, yüzde 5 indirim daha ekledi. Tüm bu desteklerle Eston Şehir Koru projesinde ev sahibi olmak çok cazip hale geldi. Koru Daireler’de 30 bin TL peşinat, 4 bin 600 TL’den başlayan taksitler ve 0.98 faizle daire almak mümkün…

Eston Şehir Koru projesinde Villa, Katlı Villa, 5 katlı Koru Konakları ve 7-8 katlı Koru Evleri’yle toplam 1090 adet daire ve 31 ticari üniteden meydana geliyor.

2019’un ikinci yarısında tamamlanarak teslim edilmesi planlanan Eston Şehir Koru projesinde 2+1’den 5,5+1’e kadar uzanan daire tiplerinin metrekaresi 5 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.