Kategoriler
Proje Haberleri

Etipark 2 Konutları hemen teslim

Adana’nın Çukurova ilçesinde Etipark 2 Konutları projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Eti İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor.

Proje toplamda dokuz katlı olacak şekilde inşa edilmiş durumda. Etipark 2 Konutları projesi bünyesinde 40 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutların tümü tek bir daire tipinden oluşuyor. Projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine uygun olarak inşa edildi. Etipark 2 Konutları projesinde bulunan konutlar 3+1 olarak inşa edilmiş durumda. Konutlar 120 metrekare olarak tasarlandı.

Projede yer alan konutlar nerede inşa edildi?

Bahsi geçen konutlar konum itibariyle de ilgi görüyor. Etipark 2 Konutları projesi 79128. Sokak’ta bulunuyor. Söz konusu olan projedeki konutlar lokasyon itibariyle avantajlı bir bölgede yükseldi.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutların fiyatları söz konusu olan daire tipi ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilerek alıcılarına sunuluyor. Etipark 2 Konutları projesindeki 3+1 dairelerin fiyatları 335 bin TL’den başlıyor. Bahsi geçen konutların metrekare fiyatları ise 2 bin 792 TL olarak belirlendi.

Konutların tümünün inşası tamamlanmış durumda. Böylece söz konusu olan projedeki konutlar alıcılarını hemen teslim durumunda bekliyor.