Kategoriler
Proje Haberleri

Evak Vogue Tower nerede

İzmir ilinin gözde ilçelerinden biri olan Bornova’da Evak Vogue Tower projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje isminden de anlaşılacağı gibi Evak İnşaat firmasının imzası ile yaşama kazandırılıyor. Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen proje yüksek mimarisi ile dikkat çekiyor.

Modern mimarisi ve ferah yaşam alanları ile aile yaşamına uygun bir şekilde inşa edilmekte olan proje yirmi üç katlı olacak şekilde planlanmış durumda. Evak Vogue Tower projesi bünyesinde 184 adet konut barındıracak şekilde tasarlanmış vaziyette.

Projede yer alan konutlar nerede?

Bahsi geçen proje lokasyonu itibariyle de dikkat çekiyor. Evak Vogue Tower projesi Yeşilova Mahallesi Kamil Tunca Caddesi’nde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar üç farklı daire tipinden meydana geliyor. bahsi geçen konutların büyüklükleri ise daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Evak Vogue Tower projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak inşa ediliyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 50 metrekare ile 123 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında hayata geçirilmekte olan konutların fiyatları daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiyor. Evak Vogue Tower projesindeki 1+1 konutlar 289 bin 300 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Söz konusu olan 2+1 konutların fiyatları ise 398 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Projede yer alan 3+1 konutlar ise 704 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların 2021 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 4440183