Kategoriler
Proje Haberleri

Evfa Sitesi Küçükçekmece satışları devam ediyor

İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, İstasyon Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmiştir. Söz konusu proje Evfa Yapı İnşaat firması tarafından inşa edilmiştir. Evfa Sitesi Küçükçekmece konut projesinde inşaat tamamlanmış olup oturuma hazırdır. Aynı zamanda son kalan dairelerin satışları da özel avantajlarla devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Proje özellikler neler?

Küçükçekmece konut projesi İstasyon Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmiştir. Konut projesi tek konut bloğundan meydana gelmektedir. Konut projesi şehrin merkezi konumunda yer alırken, satışlarında tapu masrafsız, komisyonsuz fırsatlar sunmaktadır. Proje kapsamındaki daire içleri ADSL, Wifi, fiber internet gibi donatılara sahiptir. Ayrıca dairelerde set üstü ocak, görüntülü diafon, asansör gibi özellikler yer almaktadır. Site içerisinde kapalı otopark, çocuk oyun parkı, gece bekçisi ve apartman görevlisi de mevcuttur.

Evfa Sitesi Küçükçekmece konut projesinde yaşam başlamış olup, tek tip daire seçenekleri yer almaktadır. Bu daire tipleri ise 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Daireler brüt 92 metrekare arasında alana sahip olarak tasarlanmıştır. Daireler arasında farklı kat ve cephe seçenekleri mevcuttur.

Evfa Sitesi Küçükçekmece fiyatları ne kadar?

İstanbul konut projesinde yer alan dairelerin fiyatları bulunduğu kata ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu kapsamda satışları devam eden dairelerin fiyatları 750 bin TL’den başlamaktadır. Aynı zamanda konut projesinde yer alan daireler konut kredisine uygundur.

Proje Nerede Yer Alıyor?

Proje, Küçükçekmece İstasyon Mahallesinde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Marmaray son durağına da yürüme mesafesindedir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0212 698 23 67 ve 0506 854 85 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…

Exit mobile version