Kategoriler
Proje Haberleri

Evim Türkiye Fuarı Almanya’da

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık ortaklığı ile yurt dışında gayrimenkul fuarları düzenlenmeye başlıyor.

Bu kapsamda; Türk gayrimenkul sektörü temsilcilerinin yurt dışında yaşayan Türklerle buluşacağı Evim Türkiye Fuarı’nın ilki Almanya’da gerçekleşecek. Evim Türkiye Fuarı’nın adresi 1,5 milyon Türk vatandaşının kısa sürede ulaşım imkanının bulunduğu Düsseldorf kenti olacak. 8-10 Şubat tarihleri arasında Messe Düsseldorf’ta düzenlenecek fuarda; Türk markaları yurt dışında yaşayan ve Türkiye’ye yatırım yapmak isteyen vatandaşlarla sıcak satış noktasında buluşacak.

Evim Türkiye Fuarı için hazırlıklar devam ederken, Demirören Medya ve İstExpo Fuarcılık ile sektör temsilcileri önceki gün Feriye Palace’da gerçekleşen toplantıyla basınla bir araya geldi.Toplantıda gayrimenkul sektörünün Avrupa’daki pazar arayışı, özellikle Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarının kendi ülkelerinde yatırım yapma arzusu gibi önemli nedenlerle ortaya çıkan Evim Türkiye projesinin, binlerce katılımcıya ev sahipliği yapması beklendiği ifade edildi.