Kategoriler
Emlak Haberleri

Evim Türkiye Fuarı başladı

3 gün sürecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 8 Şubat 2019 Cuma günü Anlanya’nin Düsseldorf şehrinde dün başladı.

Birçok sanatcı ve ünlünün katıldığı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na Avrupa’da yaşayan bir çok vatandaşın yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Fuara Türkiye’dan toplam 76 inşaat firması katıldı. Almanya’nın Düsseldorf şehrinde 8 Şubat tarihinde başlayan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda emlak satışları da  resmen başlamış oldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteği, Demirören Medya ve İSTexpo Fuarcılık iş birliği, Lineadecor stratejik ortaklığı, THY resmi ulaşım sponsorluğunda organize edilen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, Almanya, Messe Düsseldorf’ta ziyaretçilere kapılarını açtı.

 

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, Türkiye’nin Almanya Büyükelçisi Ali Kemal Aydın, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Demirören Medya Grubu CEO’su ve Hürriyet Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal, Demirören Medya Gazeteler Reklam Grup Başkanı Gürcan Korkmaz ve ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen’in katılımıyla başladı.

 

Ünlü isimlerin de yer aldığı Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Tapu ve Kadastro Genel Müdürü M. Zeki Adlı da bulunuyor.

Üç gün sürecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na yaklaşık 6 bin 500 kişinin ziyaret etmesi beklenmektedir.

Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na inşaat sektörün önemli derneklerinden Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER) yanı sıra Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmaları da yer aldı. Fuarda ayrıca Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Birol Güven, Zeyno Günenç, Volkan Severcan, Wilma Elles, Mr. Jade, Şoray Uzun ve Hamit Altıntop gibi bir çok ünlü isim de yer aldı.