Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Evinpark Kadıköy projesinde boş zaman aktiviteleri

İstanbul’un karşı yakasına kolay ulaşım imkânı sağlayan Evinpark Kadıköy projesi, hem site içerisinde hem de uğrak yerlere yakınlığıyla sakinlerine sosyal avantajlar sunuyor. Anadolu Yakası’nda yer alan proje, çok sayıda sosyal ünite bulunuyor.

Çevreyolu, metrobüs ve Avrasya Tüneli’ne 2’şer kilometrelik uzaklıkta bulunan projede, açık yüzme havuzu bulunuyor. Site alanında, kadın ve erkeklere ayrı olmak üzre giyinme odaları da mevcut durumda.

Kapalı otoparka sahip durumda olan projede, fitness salonu da hizmet veriyor. Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı’nın 1’er kilometrelik uzağına konumlandırılan projede, sauna, hamam ve buhar odası da bulunuyor.

Konut sakinlerine müzik yayınlarının yapıldığı proje, D100 yoluna neredeyse komşu.

Evinpark Kadıköy projesinde ev seçenekleri

Maltepe ilçe sınırlarında kalan projedeki her evde, klima bulunuyor. Toplu taşıma istasyonlarına yakın mesafelerde yer alan projedeki iki odalı ve bir salonlu evlere birer, üç odalı ve bir salonlu ve dört odalı ve bir salonlu evlere ise ikişer adet, kapalı otoparktan park alanı veriliyor.

Projedeki evlerin özellikleri

Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat ortaklığıyla inşa edilen projedeki bir odaya sahip stüdyo tipindeki evlerin büyüklükleri net 38.47 metrekare ile net 57,34 metrekare değerleri arasındaki seçeneklerle satışa sunuluyor.

Teslimlerine başlandığı projedeki iki odaya ve bir salona sahip evlerin büyüklüğü, net 59,73 metrekare değeriyle net 103,68 değeri arasındaki seçeneklerle bulunuyor.

Projedeki dört odalı ve bir salonlu ev seçenekleri neler?

Evinpark Kadıköy projesindeki net 138,31 metrekare, net 149,92 metrekare ve net 170,65 metrekare değerlerinde olmak üzre üç farklı dört odalı ve bir salonlu daire tipi sunuluyor.

Evinpark Kadıköy projesinin satış ofisi

“Altayçeşme Mahallesi, Efe Boz Sk., No:17, 34843 – Maltepe/İstanbul” adresindeki projenin satış ofisi, her gün 9.00 ile 19.30 saatleri arasında açık durumda.

Çağrı Merkezi: 444 4 393

Elektronik Posta: [email protected]