Kategoriler
Proje Haberleri

Evinpark Tepe satışları devam ediyor

Evinpark Tepe projesi modern mimari yapısı ve konforlu yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Maltepe İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sefa İnşaat ve Koyuncu İnşaat ortaklığında hayata geçirilmiştir. 18.000 metrekarelik arazi üzerine kurulu olup, 8.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Sitede 10 katlı 10 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Konutlar 192 adet 3 artı 1 daire ve 24 adet 4 artı 1 dubleks daireden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Proje, 18.000 metrekarelik arazi üzerine kurulu olup, 8.000 metrekarelik yeşil alan bulunmaktadır. Sitede 10 katlı 10 bloktan oluşan daireler bulunmaktadır. Konutlar 192 adet 3 artı 1 daire ve 24 adet 4 artı 1 dubleks daireden oluşmaktadır. Ayrıca mağaza konseptli37 adet ticari bölüm bulunmaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 101 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 260 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü ise 210 metrekare olmaktadır. 4 artı 1 dubleks daireler 5 artı 1 olmaya uygundur. Ancak üst kattan girişi bulunmamaktadır.

Sitede 2 katlı kapalı otopark alanı mevcuttur. Ayrıca her daire için 2 adet park alanı bulunmaktadır. Kafeterya, hamam, sauna, buhar odası, çocuk oyun parkı, basketbol potası gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Üstelik suni göletler ve ferah yeşil alanlar yer almaktadır. Konutlar modern ve çağdaş mimari ile konforlu yaşam alanı sunmaktadır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi ısıtma sistemi mevcuttur. Dairelerde 2 adet banyo bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır.

Evinpark Tepe konumu hakkında

Proje, İstanbul’un Maltepe İlçesi Altayçeşme Mahallesi’nde bulunmaktadır. Binaların altında cadde çıkışlı dükkanlar bulunmaktadır. Bim, A 101, Migros, Eczane, Medikal, Gözlükçü, Manav, Çamlıbel ve Safranbolu Dükkanları yer almaktadır. Marmaray (Hızlı tren) Maltepe istasyonuna ve metro istasyonuna 1 dakika, minibüs yoluna ise 2 dakikalık mesafededir. Maltepe Park AVM 3 dakika, Maltepe sahil yoluna 4 dakika, Bostancı sahiline ise 7 dakikalık mesafededir. Boğaziçi Köprüsüne 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne ve Sabiha Gökçen Havaalanına 20 dakikalık uzaklıktadır.

Evinpark Tepe fiyatları ne kadardır?

Evinpark Tepe projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.150.000 TL’den satışa sunulmuştur.
Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 43 93 veya 0 (538) 595 52 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…