Kategoriler
Proje Haberleri

Eviş Kampüskent Çanakkale satılık daire fiyatları ne kadardır?

Eviş Kampüskent Çanakkale – Merkez’de hayata geçen bir konut projesidir. Eviş İnşaat, akıllı ev sistemlerine uyumlu olan daire seçeneklerini konut kredisine uygun olarak satışa sunmuştur. Toplamda 209 adet olan dairelerin yanı sıra projede 2 işyeri de mevcuttur. Söz konusu dairelerin bulunduğu 2 blok ise depreme dayanıklı olarak, yönetmeliklere uygun şekilde inşa edilmektedir. Çanakkale Merkez ilçesinin doğu kısmındaki bu dairelerin fiyatları ise şöyle açıklanmıştır:

  • 1 + 1 Odaya sahip daireler: Brüt 65 metrekare – Net 50 metrekare / 190 bin Türk Lirası
  • 2 + 1 Odaya sahip daireler: Brüt 110 metrekare – Net 100 metrekare / 450 bin Türk Lirası

Ayrıca tüm daireler takas opsiyonu ile alıma uygun olmaktadır.

Eviş Kampüskent dairelerinin lokasyon özellikleri nelerdir?

Bu konutlar Çanakkale Merkez satılık daire türlerinin en konforlularındandır. Bu konfor düzeyi ise başta proje lokasyonu ile alakalı olmaktadır. İsmetpaşa Mahallesi’nde hayata geçmiş olan proje, Çanakkale Çayı’nın karşısında ve anayol üzerindedir. Hem doğal ortam ile hem de şehrin işlek alanları ile yakın mesafede yükselen Eviş Kampüskent, Özel Mektebim Okulları’nın 100 metre ötesindedir. Ayrıca My Store Concept AVM’ye ulaşım 15 – 20 dakika sürmektedir. Çanakkale’nin merkezindeki diğer tüm alışveriş noktalarına, sağlık ve eğitim kurumlarına ulaşım ise kolaydır. İl merkezindeki bu daireler, konfor için gereken tüm donatılara sahiptir. Ayrıca şehrin son derece doğal bir konumunda hayata geçmiş olması, projeyi önemli kılmaktadır. Yoğun şehir gürültülerinden uzakta, sessiz ve huzurlu bir yaşam için Eviş Kampüskent konutlarını tercih etmek doğru bir karar olacaktır.

Eviş Kampüskent Çanakkale projesi hakkında detaylı bilgi almak için ne yapmak gerekir?

Eviş İnşaat firmasının müşteriler ile paylaştığı irtibat numarası 0536 442 82 18 olmaktadır. Bu numara aracılığıyla projeye dair daha fazla bilgi alınabilir. Bununla birlikte, Eviş Kampüskent Çanakkale projesi gibi yeni konut projelerini merak ediyorsanız buraya tıklamanız gerekir…

Ayrıca Çanakkale konut projeleri ile ilgileniyorsanız şunları da beğenebilirsiniz:

Biga Saruhan Park Evleri

Mavi Marmara Evleri 3. Etap

Beyaz Kale Evleri

Fevzipaşa Konakları

Egepark Çanakkale 

Optimum Evleri